Jump to content

Смяна гарнитура горивна помпа


Yooss

Recommended Posts

Здравейте моля за малко помощ днес забелязох че от болта на помпата  започва да капе нафта искам да попитам нужна ли е адаптация на помпата след смяна на гарнитурата която е под горната капачка защото след натягане на болта сълзенето спря но сълзи и от гарнитурата? 

 


1.9 тди 97 90hp

ddasddad.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След натягането на болта адаптация не е нужна,адаптация се прави след като преместиш главата на помпата.А това че теча е спрял след притягането е кратко щастие,подготвяй се за смяна на гарнитурите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за това питам гарнитурата която е под самият капак където е посочено с права стрелка на снимката след смяна иска ли центровка изгледох клипа и видях само капак да се маха къде се намира точно главата на самата помпа  >>?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако свалиш само горното капаче не се иска регулировка,ако продължиш надолу(както трябва) се прави регулировка.Не е нещо сложно стига да ти се намират под ръка чук със дървена дръжка и ваг ком.Клипчетата са няколко едно след друго изгледай ги всички.Процедурата не е много лесна и ако не ти се изясни след гледането,по-добре потърси сервиз,понеже може да си докараш по-големи ядове от теч на  нафта след ремонта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...