Jump to content

Проблем с информацията на таблото Ауди а3 8Р


leon2609

Recommended Posts

Здравейте колеги,ЧН 2018 год.,

Колеги имам Ауди а3 8Р 2006г. 2.0  140 к.с. снощи като се пребирах от работа забелязох че стрелките на километража,оборотомера,показателя за температурата на охлаждащата течност,стрелката на уреда показващ количеството гориво не се мърдат стоят на нулата,а централния  дисплей показващ радиото,темп.на външния  въздух,моментен разход и други - дисплея не свети.Като отивах на работа този проблем го нямах.Имам чувство за изгорял бушон ,ровух в бумагите на колата и тъй и не откривам кой е бушона захранващ тези уреди по таблото.Много Ви моля ако някой е имал този проблем и знае кой е бушона да  ми подскаже и по този начин да ми помогне.

Много ви моля помогнете ми!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма "бушон захранващ тези уреди по таблото" :) Това не е автомобил от 80-те :)

Уредът е един - таблото. То получава данни по цифров (дигитален) начин.

Разчети записанитедиагностични грешки и виж какво ще подскажат те. С голяма вероятност ще има такива. Излишно е да се гадае преди да го направиш (ти или в някой сервиз ако нямаш нужната техника и познания).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги да информирам,че днес след два дена без показания на таблото отивайки с колата на работа като отворих още вратата на колата и видах показанията за дата час километри да светят дадох контакт и всичко беше по старомо- таблото работише коя ли ще е повредата която от самосебиси се оправи и дали ще бъде фиксорана грешката след като се оправи от самосебеси...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че щом веднъж се е появил проблема, най-вероятно ще се появи отново. Грешката би трябвало да си я има и след като е проработило таблото, така че ако имаш възможност виж каква е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...