Jump to content

Изключване на автоматичния режим на чистачките


Nikola B.

Recommended Posts

Благодаря за отговора. Да, това го знам. Може би си зададох грешно въпроса. С автоматичния режим нямам режим в който чистачките да работят с определена пауза. Търся дали чистачките имат режим на работа с пауза, която пауза може да се регулира. Така работи на колите без автоматичен режим. Точно това търся дали може да се постигне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление, чистачките нямат тази функция да работят на интервали. И на мен ми липсва този режим. Тук автоматичния го замества, като можеш да регулираш колко бързо да реагира датчика, при усещане на влага по стъклото. Има едно зъбче, което се мести надолу и нагоре. В долно положение реагира най бавно, а колкото по нагоре го дадеш, реагира по бързо. Но както казах този автоматичен режим не работи както режима с интервали на други автомобили.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за отговора, така и предполагах. Това лостче вече го използвам :) А какви чистачки слагате и откъде ги купувате, че моите са се разскърцали и много дразнят.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз съм ги сменял само един път досега, и си купих оригинални от магазин Ауди при едно ходене до Германия, но са скъпички 50 евро. Те и тук оригиналните са около 100лв. Иначе се намират и по евтини варианти. Не знам обаче аз съм с А6, а при Q7, може да са различен размер, но предполагам цените са сходни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

едва ли, и в двата случая има компютър, който ги управлява. Като му спреш захранването няма да мръднат.

Виж, ако се изключи датчика и се прекодира, че са ръчни може и да стане. Даже може би няма нужда да се откача датчика. Обаче като е различно лостчето, не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...