Jump to content

Audi Delta CC в Б3-ка


andibgpz

Recommended Posts

Колеги привет,
От няколко години съм горд собсвеник на 80тка Б3,в началото колата дойде с трагична музика,задните колони бяха изгорели от слънцето,пращяха.Радиото липсваше,предните прекъсваха.Колата е снабдена с Audi dub система и автоматична антена,която не работеше.С течение на времето поправих антената,смених тонколонките с оригинални на блаупункт и като за начало сложих едно старо радио с аукс.Имаше касетка и аукс,не свиреше ,кой знае колко..
Преди време се зарибих по идеята да сложа оригинален касетофон - гама 3,след дълго издирване ,така и не намерих читаво работещ такъв.Или касетката не работеше,или радиото или не знаеха кода.
Преди два дена ми попадна оферта срещу скромните 30лв за Делта СС ,от А8-ца със извод за чейнджър,към който може да се сложи аукс.Взех радиото и към момета се появиха 3 въпроса-

1.Радиото е по-широко от стандартните радиа ,което ще рече че тези пластмаси оградени в червено трябва да се махнат,има ли цивилизован начин да стане това ,без да съсипвем барчето?
2.Така ли трябва да се вържат тонколоните?
3.Днес пробно свързах радиото и почти не намери станции в центъра на София?!? а антената се вдигна -след това го разкачих и го свързах към адаптор у нас и му сложих антената на рисийвъра,станции да искаш,което ме навежда на мисълта ,че имам пробем с антената в колата,кабела е цял и дава сигнал -идеи?


Прилагам и премерни снимки,една от тях е на 80тка,с въпросното радио,което значе че е възможно 
 

Благодаря за отделеното внимание и време!

Безаварийно!

maxresdefault (1).jpg

7fb6aa4s-960.jpg

pinout_444010475_audi-delta-cc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пластмасите се махат лесно, а за свързването изчакай колегата bsdnikolov да се включи, задните тонколони така няма да ти тръгнат, оригинално едната от тях има усилвател, без него не става да ги подкараш.

Редактирано от skype68
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как пасва идеално,не мога да махна сластмасите,не е като на А4ка ,няма винтове,изглежда като да трябва да се реже,дайте идей?Моля
Знам ,че да вържа и 4-те колони на два канала е лоша опция,но другото е усилвател,с колони а такъв на БОСЕ примерно ,под 25о лв не намерирам за момента,което ми е навъзможно към момента,чисто финансово.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...