Jump to content

Помощ за табло от а6 на 100 2.5тди


lipkov

Recommended Posts

Здравейте, моля за помощ, защото голямо мислене, четене и проби с новото табло от а6 с допълнителните уреди.Първо за ABS лампата и вниманието ( ! ) че искам да ги накарам да сработят и изгаснат и всичко да е ОК. Второто е за уреда за температура на маслото и къде е датчика и дали трябва да се пуска кабел до уреда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно трябва да светне като е на контакт и гасне като запалиш.Ами по трудното е да разбереш пина за абс и пина на течността на новото табло.То после става лесно, да си закачаш кабелите от буксата,на твоята към а6 таблото .Това ще стане като почнеш да редиш кабели по таблото и накрая остане мястото за абс-а 

Или май са на обща букса с други уреди? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих търсил по цветове на кабели.За течността ще е лесно защото се вижда по буксата на казанчето.За абс може и да стане по цвета на кабел на бушон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плюсът при 100 цата се обръща с минус при таблото на А6 с едно реленце. Чека за изправност на системата е различна при двете модификации, вероятно поради разликата в самите модули на ABS системат, не зная. Но има схеми в нета де, с едно реленце се обръща сигнала за проверка на АБС и нещата заспиват. Пишеше и за някаква препоръчителна подмяна на датчик за налягане на маслото, но това е само на териория, не съм го правил, за да потвърдя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...