Jump to content

Всякакви въпроси за А6 4F - Част 12


gild

Recommended Posts

А ,моята ме дразни, че колкото и сипя го харчи .

🤣🤣🤣

Вече съм решил да взимам осмак, че ги дават по икономични или сходни 😀

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги , от известно време усещат някакви вибрации по педала на газта когато карам по неравни пътища и паваж. Днес ходих в един автосервиз и ми казаха "висящ лагер на кардана" . Искат ми 400лв. Нямам си на идея дори какво е това. Искат ли да ме прецакат или наистина може да е от това нещо? 🙄

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги здравейте, от доста време не съм спамил, но ето че пак опирам до форума..

тъй като след 5 неуспешни опита да си инсталирам етка и отказа на порше да предоставят инфо за малко ел схеми.. ще помоля някой от вас :)

тръгнах да си слагам теглич.. свалих всичко от кола донор, уж бях запомнил кой кабел за къде е, но се забавих с монтажа и греда.. хвърлих и купето и всичко приключи.. :D та някой може ли да ми наснима ел схемата от елсата кой кабел за къде е.. пък ще почерпя по някоя бира :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, загубих звук в колата. Не се чува нищо от радио, медия, навигация , телефон.

Иконата с говорителчето на екрана липсва.

Вагком не може да се свърже с модула на sound system. Има референтна грвшка в mmi модула за звука.

 

Знаете ли къде евентуално има бушон за модула на аудиото?

С Bose е колата. Стана изведнъж след като проведох 2,3 кратки разговора и звука се сменяше между телефона и cd-то.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се беше случило нещо подобно.Точно беше свързано с блутута блокира ММИ никакъв звук.Накрая спрях на една бензиностанция заключих я пих едно кафе и след това тръгна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен на практика ММИ не е блокирал. Всичко работи, но нищо не се чува от колоните.

знае ли някой къде е предпазителя на аудиото? Някой от тези в багажника, вдясно?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5.07.2019 г. at 18:25, EHKOB написа:

Абе някой знае ли дали е нормално 14 разход само в града да ми даде тоя кош, климатика яко духа, само в града я карах ама със 70литра 500км. 2.7 куатро авант 180кс. Хем я карам със скъпата нафта на газпром и добавка бардал слагам.

Мойта я карам от два-три месеца с евтината на ЕКО и бардал. Разхода ми в София е точно 12.00. С 70 литра минавам 500-510. (3-ка 240 коня). Средната скорост е около 20-25 км. Преди това я карах със скъпата нафта на ЕКО - разлика не съм видял в разхода. Предишните ми две коли все на ЕКО все с евтината нафта съм ги карал - 1 проблем не съм имал (чук-чук). Но имайте предвид, че хора работещи в ЕКО са ми казвали, че различните региони на България зареждат от различни складове и уж хубавата нафта на ЕКО е само в София и надолу (югозападна България), за това аз гледам винаги да зарежда в София и винаги да имам нафта догоре ако ще пътувам, защото е изпробвано от 5 години и не искам да рискувам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То и аз ги минавам тия километри ама сметни със 70л., ако минеш 500-510км. какъв е разхода, не ти излизат сметките хахаха 13,7 - 14 ти идва не 12

Редактирано от EHKOB
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, изникна ми един проблем.

Взех едни скоби (шини) за изваждане на ММИ 3Г, но явно се оказва че не са точните. Та едната я набутах малко по навътре и сега не мога да я извадя. Има ли някакви варианти за справяне с проблема?

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,искам да си сменя фаровете на 4ф и са от обикновенните халогенни искам да сложа със лупите заради дневните светлини,какво ще ми трябва освен фарове и как ще се нагласят нагоре,надолу тъй като сега имам копче за ел.регулиране вътре и ще си работи ли сензора като се стъмни да си светват късите,имат ли разлика фаровете от десен волан

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...