Jump to content

Вибрации в купето аудиА6 C5 2.8 quattro

Sasho_Kostov

Recommended Posts

Колеги имам проблем.Бях счупил скоростната кутия тя е ръчна и купих друга от ауди 100 2.8 имаше леки разминавания но пасна колата тръгна но има вибрации от кардана при по висок оборот и не мога да разбера от какво е може би защото кутията не е от C5 a от C4.Моля помагайте

Диференциала на новата кутия е с различно предавателно число от този на старата. Преди да ги монтирате тия кутии ги сравнявайте не само по външен вид :)

различна кутия от оригиналната се сменя само със същия диферинциал с който е окомплектована.

Ако продължиш да караш,скоро отново ще се наложи да сменяш кутия.

Имам приятел от Кюстендил, който има същото С5 2.8 и същите драми с тресене, но се оказа че НЯМА висящ лагер, просто някой го е махнал явно!? Не знам дали е сложил вече, не съм го чувал скоро...

На 3/10/2018 at 19:37, vladi написа:

Диференциала на новата кутия е с различно предавателно число от този на старата. Преди да ги монтирате тия кутии ги сравнявайте не само по външен вид :)

Да и аз мисля че е от предавателното число на диференциала след като го обсъдих с доста компетентни хора.В такъв случей друга кутия ли трябва...

Edited by VBI