Jump to content

Питане относно спортни пружини


POPCORN

Recommended Posts

Здравейте колеги. Решил съм леко да сваля колата, защото тоя луфт от гумата до калниците ме дразни много. Все едно съм багер. В момента съм с 17-ки джанти и съм с нормално окачване.Ясно ми е ,че ако сложа спортни пружини ще вози по-твърдо.Това няма смисъл да се коментира. Гледам,че има доста видове размери. Има 30 на 30 има 45-50 на 45-50 . Честох доста теми и някои хора пишат,че 30 на 30 нямало голяма разлика.А пък ако няма да има видима разлика не мисля въобще да се занимавам.Мерих от калника до гумата имам някъде към 60 та сигурно и нагоре.Ако взема 45-50 отпред и 45-50 отзад мсиля,че ще има някаква осезаема разлика.Въпроса е като седнат няколко човека в колата да не стане някой гаф.Все пак не обичам такива чак простотии.Иначе твърдото возене не ме плаши .Карал съм такава и знам за какво иде реч.Всякакви мнения и съвети са добре дошли :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи си оргинални моето седеше доста добре със  S-line 

  • Спортно Ambition (15 mm по-ниско от стандартното, спортно и твърдо): По подразбиране за подмодел Ambition. От МГ 2005 обаче се предлага опционално и стандартно окачване за подмоделите Ambition.
  • Спортно S-line (25 mm по-ниско от стандартното, спортно и още по-твърдо): По подразбиране за всички с външен S-line пакет.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

,,Да и аз това се чудих дали да не взема оригинални. Значи едното е 15 а другото 25 . Е тия 45-50 на H&R ще дойдат много ниски тогава а уж в сайта им четох че става за всички А3 от 2004 до 2012

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...