Jump to content

А6 C5- трака при завиване


silvestar1

Recommended Posts

Здравейте колеги, от няколко дни усещам колата как като завивам , се чува едно тракане което преди го нямаше, мисля че като завивам без газ не се чува, обаче като дам газ и малко да е се чува като завивам и наляво и надясно, ако някой знае от какво може да е нека даде предложения, мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно външно каре (ляво или дясно) на някоя от полуоските отпред. Би трябвало да трака силно само в едната посока като завиваш с напълно завит волан, така може да се разбере кое от двете (ляво или дясно) е проблемното каре. Ако трака и в двете посоки, може и двете външни карета да са за смяна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нямам си идея, като завивам пълен ляв и десен не се чува, един майстор я кара колата каза, че можело да не е каре не се чувало като каре, тя и рейката ми трака, но не е протекла  ама се надявам да е по малкото зло, ако е лагер нещо, не знам само знам че и на двете посоки чатка, като завивам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен при ляв завой трака мноого силно лявото каре, но при теб щом изведнъж се е появил шума и то при завиване и в двете посоки може и да не са карета. Виж да не си загубил хидравлична течност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...