Jump to content

Конкретна обява Audi A8 W12


Recommended Posts

Здравейте, някой дали я е гледал: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11488649205128655&slink=74fskz 

 

от доста време седи обявата и все не ми остава време да ида до Пловдив. Като цяло се търси голям бензинов двигател с газ, чудех се за 4.2, но и това ми изглежда интересно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой няма да сложи газ за 5 хиляди, ако няма намерения да кара колата дълго време. Да има някое изключение при което се налага да продадеш колата поради финансови причини, но най-често са проблеми в самия автомобил, които са солени :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последващата продажба на 12ката е трудна... един основен проблем има тоя мотор... има склонност към прегряване


Иначе конкретно този екземпляр изглежда много добре, и ако е на човека който мисля, и технически е бетон!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кога се проявява тая склонност към прегряване? Ако много я газиш или попринцип, не вярвам да не са изчислили тия неща от ауди! 

Има всякакви причини за продажба, на някой му писва колата и я продава примерно, не е задължително да има някакъв проблем:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как ве тук колата се обслужва от-до пълни се с гориво измива се и тогава се пуска за продажба щото вече ни е писнала и ние сме масоне нали :hilezh: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не , като тръгнеш да я продаваш прайш едно рали на витоша и тогава я даваш, да не се прецакаш с 2лв. случайно, даже в цената на колата слагаш и превръзките на  жена си , все пак неможе да си назаде нали:flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не всички са тънкачи... на 8цата на динков сложих газ и след няколко месеца ми омръзна и айде на пазара, така че това въобще не е фактор дали чакам тия 2-3-5к да се избият... Друг вариант е човека да я е пуснал, ако му се появи някой с пари да я отнася, ако ли не ще продължава да си я кара. Просто продажбата да не му е фикс идея.

Колата си струва да се погледне, изглежда тип топ на снимкк

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повечето коли на години се продават, защото вече не ги бива и се очаква да бъркат в джоба. Тук там има изключения разбира се, но това е така и тук и особено навън. От друга страна това не значи, че не трябва да се купуват коли, отиваш гледаш и ако ти хареса взимаш. Ако искаш повечко сигурност или нещо на 2-3-4 години или в Порше е още по-сигурно :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, ако случайно не извадя 5к (за газ) за кола, която струва 3-4 пъти тая сума, знаейки че ще я продавам след няколко месеца, следва че съм тънкач :hilezh:

 

Деа таа форумна масонщина :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми аз няма и да я обслужвам за 2000лв. защото знам че след 1 година ще я продам??? Няма да купувам гуми, защото за 1 година колко зле може да стане?

Не е въпрос до масонщина, а до това какъв човек си. Защото аз като взимам кола и набивам пари в нея, не мисля кога ше я продам. Когато реша, че не ме радва вече - продавам и айде следващата. А това дали съм вкарал 10к в нея, никой не го интересува, било е мое решение, както и е мое решение дали ще я продавам след дадени да речем 5к за газ.

Не е въпроса дали да ги вкараш 5000лв, грешно си ме разбрал, въпроса е мислил ли си кога ще я махаш тая кола? Ако в началото е мислил да я кара поне 2-3години и изведнъж рязко му омръзва(или му се развиват добре нещата финансово), мобиле.бг и следващата.

Под вола теле търсите. Ама защо така, защо онака. Решил,сложил,покарал,продава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...