Jump to content

Евтина и добра Action Camera?


Recommended Posts

Според вас, кое е най-доброто бюджетно решение за екшън камера в момента на пазара? Нещо се запалих пък не ги чаткам много. Гледам, че тези в ОLX-a, дето не пише марка са някакви ментаци, които пише, че са 1080P, а снимат като телефон с 3мп камера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер препоръчвам продуктите на Плесио - http://plesio.bg/action-kameri-c-69981370/turbo-x-action-cam-act-150-2-batteries-p-325953.html , както и по-новата Act-200

 

Имам по-стар техен модел Act-90 (след него имаше Act-100, може би и още 1 преди да излезе Act-120) Прави супер видеа, снимки и т.н. Имаш си гаранция, аксесоари, бърза и май безплатна доставка до адрес и т.н. От ибей единствено си поръчах аксесоар за държане и плаване/изплуване във вода + чантичка.

 

EDIT: Даже за 35 лв. мога да ти я продам като се замисля, пък аз да си доплатя за Act-120 :D  1 лято е ползвана, с кутията, каранцията и оригиналните аксесоари :) 

Редактирано от kup0nq
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

 Нещо ново на пазара?

Mujia върви около 90$, но не съм особено впечатлен от цветообработка, поне на клипчета. Отделно батерията не е особено издръжлива и няма 60fps.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

Здравейте, закупих екшън камера на Akaso V50X след много проучвания, тъй като се подбра в непретенциозния ми бюджет. В момента я използвам като видеорегистратор за колата си. Има добра стабилизация за този ценови клас. Като бюджетен вариант ще свърши супер работа за някой, който не му се дават 3-4 пъти по толкова за GoPro.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...