Jump to content

Проблем чистачки audi а3 8p


luidio

Recommended Posts

Проблем чистачки AUDI A3 8P.
След 2 седмици в сервиза ми върнаха колата със свалени прозорци койро немогат да се вдигнат. На диагностиката няма грешки. Махнах акум.и стъклата тръгнах. На следващия ден установявам,че чистачките не работят. Прускалките работят,пръс.на фаровете работят,задната чистачка също боти. Другото което установих е ,че темпомата когато е по надолно колата ускорява все едно е на свободна. Всички буш. са здрави. Някаква идея?  Няколко пъти са и подавали ток.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята е , че най-вероятно са ти прецакали модулите. Опитай се да направиш самотестуването  през ваг-кома за чистачките. Ако не тръгнат - ново моторче. За автопилота какво да ти кажа - как така ускорява все една е на свободна? Надвишава ли скоростта , която си му задал по надолнище?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е автомат. Задавам 50 км. И от Черния Кос надолу към Княжево вдигна 80. Може би и още можеше но имаше трафик. Капака е затворен не го отчита на фиса а и като е отворен не работят пръскалките. Мерих не стиха ток до мотора. 

Редактирано от luidio
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми честито. Щом казваш ,че всички бушони са ок. Остава вариант да идеш на качествен диагностик и еладжия. Най-вероятно някое реле или самият модул да е сгънал. То и затова явно не ти дава грешка. Самото моторче се управлява по кан шината. Ако някъде се губи връзката между нея и него може би затова да не ти работят чистачките. Автопилота също,ако не може да получи инфо за скоростта на колата може би за това се бърка. Има ли други аномалии? Например пробвай да активираш самозаключването над 15км/ч и виж сработва ли. Багажника отчитали го?

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Оказа се един от модулите. Едни пичове Теди и Светльо на Ботевградско шосе го оправиха.

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...