Jump to content

Добри сервизи/майстори за техническа поддръжка на Ауди A4 в София


Recommended Posts

Здравейте,

Току що се регистрирах тук и реших, че някой може да ми помогне да намеря добър сервиз за поддръжка на автомобила ми. Карам Ауди А4 Avant, 2.0, ТDI, 140 к.с. 2007г. Доста време обслужвах колата си в един сервиз, който не ми се споменава сега, но от известно време насам съм разочарован и мисля да го сменя. Ако някой знае читав майстор/сервиз в София нека помогне.

Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
На 4.09.2018 г. at 13:38, bamze07 написа:

 

 

За връзка с "D-Bros Automotive" координатите са; 

www.dbros-garage.com

www.facebook.com/D.Bros.Automotive

Tel - 0898 555 625

 

Телефона, който сте споделил е на друг автосервиз! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

разбирам колега но винаги когато звъня на този телефонен номер, който съм споделил говоря точно с тях!! можеби е личен на някой от тях не съм сигурен но благодаря за поправката! важното беше да помегнем на колегата в нужда ти си дал изчерпателна и актуална информация

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сравнително често виждам тези два сервиза да се препоръчват. Някой може ли да ми каже има ли разлика в цените на С кар и Д Брос или горе-долу едно и също нещо ще излезе приблизително едни и същи пари в двата сервиза?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Няма разлика колега просто са професионалисти и знаят какво и как!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Здравейте колеги,

Може ли някой да даде мнение за следните сервизи:  Spassof Garage или Кристиян Ауди?

Ще ви бъда много благодарен. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели най добре проблемите по колата които трябва да се отстраняват / диагностицират , за да може колегите минали през същите драми да споделят по конкретен опит с решаването на проблема :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

За мен и двата сервиза не стават за обикновенн човечец с Ауди 2007г. Не знам защо ги препоръчвате. Да шашнете новодошлия с цени или сте чули недочули или имате отстъпка в брос-а :)Ползвал съм услугите на брос-а няколлко пъти, още в Горубляне. А3-кта така и не се оправи. Все още и задържа ръчната макар, че се учеха на нея и  ми взеха нереални пари на два пъти. За първи път ми се случва да се върнеш да си оправят грешката ии пак да ти искат пари да доопарвят нещо, макар, че са те уверили, че са ок с проблeма и ще бъде решен. :) После Любо се изяви на една от следващите ми коли не много успешно, докато се учеше. Дори изпратих брат ми при брос-а за обслужване на А3 1,6 2004. Да сме лоялни с форума и марката :) Казаха му всичко на всичко към 2000лв  за кола, която струва 6 :D Добре, че някой от сервиза го е познал и му е казал да се маха, че половината му неща не са били за смяна. Имам приятел на който Цецо му бил казал че за А4 2010 обслужването му щяло да струва 8К и такава кола не е за него :) Незнам за какво ги превъзнасяте. Ползвал съм и S Car-a няколко пъти. Разликата при  S Car-a, e че получаваш услуга  - найлон на седалката и влизат по пантофи и служителите са бивши от Порше. Решавали са ми проблеми трудни да си ги представиш. Обаче смяна примерно на задни дскове с накладки за А6 2007 е 600лв и то без гаранция. Имам списък от преди месец с дреболии за 3000лв. Не казвам, че не са прави, но цените им са по 3. По принцип за всичко дават справка с резултат от диагностиката, бележки и гаранция, но всичко си има цена. Факт е че в кварталния сервиз рядко някой ще ти даде касова бележка и гаранция за сменените части. В тази връака даже ми се е случвало при вече върната кола  в нас да изпратят някой да види дали са ми затегнали болтовете, че ония кварталните вече били на поне 2 бири и се притеснявали да не се пребия заради тях :)Така че ако искаш гаранция 2г и оригинални части си плащаш.

Редактирано от hellix
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнението ми е подобно, но в обратен ред за двата сервиза. Минал съм през S-car, сменяха и пробваха здрави части за проблем. В дброса го решиха. Цените обаче наистина са като в официален сервиз. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...