Jump to content

Audi 80 b3 1991г. Swap?


Kinjala

Recommended Posts

Здравейте! Колата ми е audi 80 b3 1991г. 90 коня карбуратор с пълен ел. Пакет. Искам да попитам колко ще излезе като сума за смяна на двигателя ? И дали ще пасне ? Спрял съм се на 1.8 T , но съм отворен и за предложения. Идеята е да е бърз автомобил от порядъка на 0-100 под 8сек. да няма проблеми да вдига и по - високите скорости. Колата ще се кара всекиден (най вероятно на газ).

Колко ще излезне да се смети двигателя с 1.8Т и да се настрой всичко ? Ориентирал съм се и към друга кола нооо е дизел и не е ауди пък аз толкова си харесвам аудито и ако сумата се доблизава до тази на покупката на другото кола май ще сменям двигател. Също така ако може и да ме ориентирате за цена при регистрация на двигател в КАТ. Благодаря ! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2-3 к ако си късметлия, аз бих казал 800--1000 двигател, 600-1000 труд по насаждане, обслужване 5-600 лева, после ще се окаже, че моторът е за основен ремонт и там 2-3к, трябват ти по - големи спирачки, по - твърдо окачване и спокойно сумата сам можеш да видиш колко излиза, това за сток мотор 150 коня. За доработки и засилване.

За КАТ ми се види на кантар дали ще те пуснат подари простата причина, че такъв двигател не се монтира в тези 80 ки.

Такова начинание излиза доста по - скъпо и със съмнителен успех спрямо готов вариант, а в днешно време коли 200 коня + колкото искаш на пазара.

За Б3 на предно е абсолютно безмислено начинание това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да искам да засягам някого - това е втората тема в раздела, в която някой иска да направи от старата си кошница реактивен самолет. Да не изпускам нещо в тренда напоследък?
Това, както каза колегата, си е скъпо и мен ако питаш - хоби, не начинание за всеки, а и ако ти липсват знанията по въпроса - пускането на тема във форума няма да ти ги донесе автоматично. Като искате кола 150-200 коня - купете си такава, добавете 20-30 кончета с чипосване, пък цедете от нея каквото може по светофарите, нейсе ще си намерите каквото сте повикали, надявам се по-скоро...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...