Jump to content

дограма от s&n plast Варна


nick

Recommended Posts

Здравейте, 

Някой дали си е поръчвал/има впечатления от въпросната фирма за дограма s&n plast http://www.rehauvarna.com. Явно е доста популярна, тъй като чак след месец могат да изпълнят поръчка, но пък никъде не намирам отзиви за нея.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рехау дограмата е доста популярна - имам една стая с такава от преди 15 години... може да се каже, че съм доволен. Със сигурност има много отзиви в нета за самата дограма.

За варненската фирма, която я прави - нямам впечатления.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като човек, работещ с въпросната фирма, мога да споделя моите наблюдения. Качеството при изработване на дограмата не е лошо, почти целия процес е автоматизиран. Има поточна линия, която реже, лепи, зачиства и разпробива профилите. Финалното сглобяване е ръчно. Монтажа е стандартен - с винтове за директен монтаж и пяна. Стъклопакетите се изработват от шуменска фирма, аз лично съм доволен от качеството им. НЕ казвам, че винаги са перфектни, имали са и издънки, но си ги поправят. Тука имам предвид S&N пласт. Познавам момчето, което отговаря за рекламациите и ремонтите. Съдеѝки по неговата натовареност, нямат много рекламации, но все пак си имат човек на тази длъжност. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...