Jump to content

Смяна цвета на лед мигачите на стоповете?


svetoslav.yo

Recommended Posts

10 hours ago, vle4ugoto said:

Чета в чужди форуми / USA , Poland ,Latvia и т.н. /че само с кодинг става без да се сменят стоповете , но никой не отговаря на запитванията ми . 

 

Няма как да стане само с кодинг, защото няма жълт цвят в тия пусти стопове. Парите не са кой знае колко страшни и не виждам причина да не бъде направено. Аз познавам човек в София, който може да окабели и кодира каквото е необходимо. Може и да пише/чете тук, не знам. Който има интерес - ще му дам координати.

Правил е моята кола и работи без проблеми. От теб остава да си подсигуриш стопове, което не е кой знае колко голям разход на фона на цената на колата. Мисля, че и пича от София може да намери, но не гарантирам за това конкретно.

 

Само имайте предвид, че английските са със стоп светлина в дясно, а не в ляво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
  • Отговори 59
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

С кодинг можеш да разделиш канала и да спре да мига по US  стандарта , но долу където са на европейските модели мигачите диодите са червени и трябва преработка :) поне само външните стопове трябва да се отработят с други диоди , и не е необходимо да се сменят . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко ъпдейт за червените мигачи на S4 B8 :) След кодинга , благодарение на човек от форума, днес се захванах със стоповете и смяната на диодите . Отворих ги / счупих външната част за да имам достъп до платката , поръчах диоди - оранжеви от фирма Елимекс 3528 plcc 4 120 градусови е модела, и се оказа че с оранжели не стават , ЖЪЛТИ трябва да са . Не са на пълно същите диоди както оригиналните и някои от диодите се запоиха само на 2 крачета вместо на 4 . Мой приятел / собственика / на фирма Софтелектроникс Варна ми ги запои / услуга/ за 10-15 минути . Сглобих всичко и сега остава само да намеря лепило с което да ги залепя обратно . Понеже някои от диодите / тези които са запоени само на 2 крачета им се променя позицията / и се забелязва съвсем леко изместване в отражението , но светят добре и са в същия цвят както тези отпред и отстрани :)  

Надявам се да е полезна информацията :) Имам и клипче което се опитах да кача но нещо не се получи . Фирмите които съм споменал не са с рекламна цел . Ако някой има по конкретни въпроси да пита :) 

 

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

Редактирано от vle4ugoto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай размера на оригиналните диоди, така че следващия да си вземе правилните и да не стоят накриво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@CVT  за жалост не ги запазих старите :(  Днес залепих стоповете и когато са готови ще кача 2-3 снимки как се е получило :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...

А това, че мига целият стоп, не те ли притеснява? Ако нямаш връзки нито на технотест, нито през КАТ ще минеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...