Jump to content

Isofix b8


Tabakov90

Recommended Posts

Някой поръчал ли си е всичко необходимо от някъде с бърза доставка? Намирам в aliexpress и излиза към 100лв с доставката, но пък ще се почака. Не че ме бърка да направя дупките докато дойдат. Изглежда ще се наложи да си ги поръчам и сам да си ги режа. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При бързата доставка ако не идва от европейски склад ще мине през митница със сигурност. Иначе при обикновената доставка по-малките пакети минават между капките. Това е защото големите куриерски фирми като FedEx и DHL не искат да си загубят лиценза и правят всичкo по документи точ-в-точ, докато Български пощи работят по модела заеби.

 

Преди 2 месеца поръчах 3 еднакви електронни устройства от Алито на цена около 60 лева бройката. Едното ми трябваше колкото се може по-бързо за да започна работа по него и го пуснах експрес по DHL, а другите две с обикновена доставка. Това през DHL мина през митница и отне точно 10 дни от деня на поръчката да го получа. Другите две дойдоха по обикновената поща без митница отнеха точно 30 дни. Крайната цената на експресното като сложа и митото ми излезе колкото другите две взети заедно.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.drive2.ru/l/8583479/?fbclid=IwAR3yRKTmTH7OwDE3pmYdcpWBInPiX_TrB5e5a8aE8mXasRd4yPLde2a4Et0

Тук са номерата на частите които са необходими. Доставят ги в магазините за авточасти, освен ако не говорите за други части :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

@Denisx Здравей, предполагам вече си ги поръчал, получил и монтирал, но все пак ако не си стигнал до там ....моите ги поръчах от Райно.

За три дни бяха при мен, четири броя с цвета на салона (беж), в кутии с щампи итн. Мисля, че бяха четиридесет няколко лева (беше преди 2 години не помня на 100%).

Става дума за пластмасовите канали с капачките.

При мен нямаше нужда от нищо повече, има си заготовка под седалката, самата седалка трябва само да се изреже и монтират. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направих го да, но ако някой желае да си го прави сам, необходимите пластмаси и нови щипки за седалките в Порше са ~30лв всичко. Понеже по сервизите товарят допълнително и като сложиш и труда става златен тоя Isofix, а реално не струва почти нищо.

Ако някой има нужда мога да споделя и номерата на необходимите неща.

За справка - при SCar е 180лв всичко.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...