masurev Posted September 14, 2020 Report Share Posted September 14, 2020 На 10.09.2020 г. at 11:51, masurev написа: ПОДАРЯВАМ: Легло с матрак (спалня), 120/190см. Не е налично!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emunio Posted December 10, 2020 Report Share Posted December 10, 2020 (edited) Подарявам салон за Ауди Б8 седан, не е кожен, тъмен на цвят, не ми се хвърля, а не ми се и чака да го продавам. Имам и две зимни гуми 18ки дето стават но са стари, също ако на някой му трябват. Имам и една ударена броня за Б8,, за ремонт, мисля че няма скъсвания, би могла да се китоса и ремонтира От варна съм, предпочитам лично предаване. Edited December 10, 2020 by emunio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Подарявам салон за Ауди Б8 седан, не е кожен, тъмен на цвят, не ми се хвърля, а не ми се и чака да го продавам. Имам и две зимни гуми 18ки дето стават но са стари, също ако на някой му трябват. Имам и една ударена броня за Б8,, за ремонт, мисля че няма скъсвания, би могла да се китоса и ремонтира От варна съм, предпочитам лично предаване. може ли снимки на лсИзпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkoto jivotno Posted December 11, 2020 Report Share Posted December 11, 2020 Здрасти,може ли снимки на нещата на лично?Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
deian_mig Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 Подарявам: от Ауди А4 В5, всичко е от двигател 1.8T AEB, производство 1997: 1. Цилиндрова глава. Главата е в добро състояние, и не е била ремонтирана, шлайфна, напасвана и т.н. остана ми след подмяна на двигател. 2. Колянов вал съвместим с полуавтоматична скоростна кутия tiptronic 5 скорости, но става и за ръчнна скоростна кутия. 3. Бутала и мотовилки комплект и много други дребни елементи от двигателя. 4. Няколко стари запалителни бобини в комплект с лулите(стават за тест и за авария по път, 2 или 3 са оригинални от завода производител, ако не се лъжа БЕРУ и една ITN). Частите се съхраняват в Пловдив. Предпочитам да ги дам в комплект. Заитересованите могат да ми пишат на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByColt Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 На 26.01.2021 г. at 10:25, deian_mig написа: Подарявам: от Ауди А4 В5, всичко е от двигател 1.8T AEB, производство 1997: 1. Цилиндрова глава. Главата е в добро състояние, и не е била ремонтирана, шлайфна, напасвана и т.н. остана ми след подмяна на двигател. 2. Колянов вал съвместим с полуавтоматична скоростна кутия tiptronic 5 скорости, но става и за ръчнна скоростна кутия. 3. Бутала и мотовилки комплект и много други дребни елементи от двигателя. 4. Няколко стари запалителни бобини в комплект с лулите(стават за тест и за авария по път, 2 или 3 са оригинални от завода производител, ако не се лъжа БЕРУ и една ITN). Частите се съхраняват в Пловдив. Предпочитам да ги дам в комплект. Заитересованите могат да ми пишат на лично. Писах ви лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcorg Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Подарявам 1 - 2бр. нови мрежички () от говорители 13см Широколентови говорители ≫ Pioneer TS-G1010F • ХИТ цена | Hit-electronics.com 2 - бутон аварийки ауди а4 б5 7-пина. Бутона работи, но честотата му на работа стана доста висока и го подмених. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted June 22, 2021 Report Share Posted June 22, 2021 Подарявам рамка за пасажерски врата за Ауди а6 ц5 комби(ако има значение) 2003г. Рамката е гола. Моторче няма,жило скъсано,водачи и уплътнения здрави. Няма усилвания.Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf32 Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Подарявам зимни гуми Fulda 195/65/15Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoqn.Tumbev Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 (edited) Разичствам си гаража и подарявам останали части от блъснато А4 Б5 1.9 tdi 97г. Имам останали предна и задна пасажерски врати(черни),огледала, резервоар,резервни гуми с метални джанти, разни кори и пластмаси. Питайте на лично съобщение какво ви трябва, защото имам и още части. Частите се намират в гр.Батак но може и по Еконт за ваша сметка. Edited April 29, 2022 by Stoqn.Tumbev Link to comment Share on other sites More sharing options...
masurev Posted July 4, 2022 Report Share Posted July 4, 2022 Подарявам РАБОТЕЩ климатик Мидеа, 12-ка на 12г. (или там някъде). Ползван е само за охлаждане в най-горещите дни на лятото. Жалузите отпред за насочване на въздушната струя по вертикала са откачени и не може да се регулира. При свалянето на вътрешното тяло тръбите са отрязани, но съм запазил останалата част с винтовата връзка, със запояване на тръбите може да стане според мен. Не знам дали работи с новия фреон, който сега се използва. 0888761432 Добри ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ВАЖИ САМО ПРИ ЛИЧНО ВЗЕМАНЕ ОТ АДРЕСА В СОФИЯ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiN Posted September 24, 2022 Report Share Posted September 24, 2022 Подарявам частите от снимките, от ауди 80 купе АБК. Намират се в Хисаря, само лично предаване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegere Posted January 21, 2023 Report Share Posted January 21, 2023 Спирачен цилиндър за 80-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roojo Posted March 9, 2023 Report Share Posted March 9, 2023 От Audi A3, 2008 г., 2.0 дизел, 140 к.с. - сменени ремък, ролки, водна помпа и шестограм за маслената помпа. Сменени са не защото има някакъв проблем - причината е липса на информация от продавача за това дали и кога са сменяни. Подаряват се въпросните части. Намират се в Габрово. Нов съм във форума - ако има интерес: GSM: 0887255757 Росен Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf32 Posted July 28, 2023 Report Share Posted July 28, 2023 Подарявам столче Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted January 7, 2024 Report Share Posted January 7, 2024 Подарявам 5бр. Н7 Ксенон крушки 6000к. Прибирал съм ги за резервни за старата кола. Нямам баласти да ги пробвам,но мисля, че повечето ако не и всички светят.Изпратено от моят M2101K9G с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
babangida Posted January 7, 2024 Report Share Posted January 7, 2024 Здравейте,мога ли да ги взема ? Поздрави!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted January 7, 2024 Report Share Posted January 7, 2024 Заповядай!Кажи къде и как и са твои. 0877575739 МироИзпратено от моят M2101K9G с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
babangida Posted January 7, 2024 Report Share Posted January 7, 2024 До офис на Спиди гр. Сандански ул Перун 1. Иван Бабанов тел. 0896706091. Много благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted January 7, 2024 Report Share Posted January 7, 2024 Утре ги пускам.Поздрави!Изпратено от моят M2101K9G с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
babangida Posted January 9, 2024 Report Share Posted January 9, 2024 На 7.01.2024 г. at 14:07, ivanparvan написа: Утре ги пускам. Поздрави! Изпратено от моят M2101K9G с помощта на Tapatalk Благодаря ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanparvan Posted January 9, 2024 Report Share Posted January 9, 2024 За нищо!Със здраве!Изпратено от моят M2101K9G с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf32 Posted February 13, 2024 Report Share Posted February 13, 2024 Подарявам огледало за обратно виждане и ляво странично огледало за Б5-ца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts