Jump to content

RNS-E A4 b6


Recommended Posts

Извинявам се ако някъде го има изкоментира и, но явно не съм го видял. Тези дни се сдобих с RNS-E свалено от б7. След това се сдобих с преходна букса(понеже го монтирам в б6) преходник за антена, GPS антена и преминах към монтажа. Така всичко беше тръгнало на добре, но установих, че след спиране на навито вентилаторчето му продължава да върти, дори и при изваден ключ и заключена кола. Някакви идеи..? Забравих да спомена,че не е адаптирана през Ваг Ком понеже на знам какво точно трябва да се направи и ми вади грешката.

IMG_20181031_183556.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет.

По отношение на грешката,явно предната кола е била със СД Чейнджър,а твоята няма и понеже е кодирана и го търси ама не го открива,затова я изписва.

 

А вентилаторчето върти според зависи колко е нагряло навито,но дори и без контакт с изваден ключ,трябва да повърти да охлади и да спре.

Хубаво би било преди да я монтираш,да я беше почистил внимателно от прахоляка през годините дето е насъбрала и така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре колега. За почистването ще я почистя понеже не съм я заключил. А за вентилатора да го разбирам, че сама когато си охлади ще спре само или..? Защото тези дни в интервала около 3 часа я чаках, но без промяна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3 часа е много време,виж как ше е след почистването.

Ако ли не,трябва майстор да я види,щото нормално е 1-2-5 минути ако е много жега да повърти или докато се ползва,но не повече.

 

По-спомен в кодировките мисля,няма опция за тест на вентилатора,но трябва да погледна,ако проблема не се оправи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Проблема все още го има, ако мога да го нарека "проблем"! Монтирах и сд чейнджера с което е сработвало преди. Друго което установих е, че при спиране на навито вентилатора си върти. Отворих жабката и видях, че свети. Започнах да ги натискам без посока, задържах и изведнъж угаснаха и същевременно вентилаторчето на навито спря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кое си натискал ? Моето рнс-е при заключена кола след 30 мин спира да работи. Преди да му вържа кабелите и емулатора спираше след 1 час.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На CD Changer-а задържах бутон "LOAD"  (за около 5 секунди) след което вентилатора на навито спря да върти и CD Changer-a изгасна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...