Sign in to follow this  
Followers 0
vili.gti

Части за тунинг проекти 2

6 posts in this topic

1. Продавам външен wastegate "Turbosmart" 38мм с всички аксесоари към него необходими за монтажа му - фланчета, гарнитурки, щуцерчета и крепежни елементи. Гейта е чисто нов и е с пружина на 1бар.

Цена 180лв

 

2. Продавам ремонтен комплект за турбо HX35/HX35W/HX40/HX40W/HY35/HE341/HE351. Комплектът съдържа 2бр. втулки, 360гр. аксиален лагер, сегментчета за топлата и студената част, зегерки, гарнитури, о-пръстени, гайка за студената перка и др.

Цена 85лв

 

3. Продавам букси (конектори) за 4-пинови бобини за Audi, VW, Seat, Skoda. Чисто нови опаковани.
Цена 8лв/бр

 

4. Продавам нов буст метър марка Cnspeed за измерване налягането на турбото. Уредът измерва до 3 бара, снабден е с мап сензор, има филтърче за филтриране на въздуха до мап сензора, маркуче и тройник за разклонение на въздуха. Диаметъра на буст метъра е 60мм. Стойката за монтаж е регулируема и също е включена в комплекта. Буст метъра показва и записва най-високото налягане "реак" и го показва за 3 секунди само с едно натискане на бутона. Уреда е снабден с "warning" режим, при който сигнализира в червено след като се превиши предварително зададено от вас налягане. Свети в два цвята бял или червен. Изключително лесен за монтаж.

Цена 70лв

5. Продавам нов буст метър марка Addco за измерване налягането на турбото. Уредът измерва до 2 бара, снабден е с мап сензор, има филтърче за филтриране на въздуха до мап сензора, маркуче и тройник за разклонение на въздуха. Диаметъра на буст метъра е 52мм. Стойката за монтаж е регулируема и също е включена в комплекта. Свети в 7 цвята по избор (показани са на снимка 9). Цветовете се сменят чрез натискане на бутона отпред. Има и опция за смяна на цвета автоматично през определен период от време. Изключително лесен за монтаж.

Цена 70лв

 

6. Продавам стойка за 1 показващ уред с карбоново покритие пригодена за монтаж на колонката на водача.

Цена 20лв

 


гр. София
0888/63 00 68 - Пешко

wastegate 1.jpeg

wastegate 3.jpeg

remont 1.jpeg

Buksa 1.jpeg

Buksa 4.jpeg

boost 7 colours 1.jpeg

boost stoika222.JPG

1.jpg

Share this post


Link to post
Преди 6 часа, vili.gti написа:

Продавам ремонтен комплект за турбо HX35/HX35W/HX40/HX40W/HY35/HE341/HE351. Комплектът съдържа 2бр. втулки, 360гр. аксиален лагер, сегментчета за топлата и студената част, зегерки, гарнитури, о-пръстени, гайка за студената перка и др.

Цена 85лв

Ремонтния комплект е за турбо Холсет HX35/HX35W/HX40/HX40W/HY35/HE341/HE351

Share this post


Link to post

Продавам дигитален обортомер, измерва от 0 - 10 000 оборота. Свети в синьо, а warning - ът, който се активира след 5000 оборота показва в чèрвен цвят. Диаметъра на обортомера е 52мм, Подходящ е за 4, 6 и 8 цилиндрови двигатели. В зависимост от броя цилиндри на автомобила се превключва с копче, което се нанамира на гърба на уреда. Изключително лесен за монтаж.

 

Цена 65лв

Obortomer - 1.jpg

Obortomer - 2.jpg

Obortomer - 3.jpg

Obortomer - 4.jpg

Продавам обортомер марка Cnspeed, измерва от 0 - 10 000 оборота. Има възможност за връзване на шифт лампа. Показва пикът на оборотите, свети в два цвята - бяло и оранжево. Диаметъра на обортомера е 60мм, Стойката за монтаж е регулируема и също е включена в комплекта. Изключително лесен за монтаж.


Цена 65лв 

 

Oborotomer - 1.jpg

Share this post


Link to post

Продавам аналогов (със стрелка) обортомер марка Addco, измерва от 0 - 8 000 оборота. Свети в седем цвята – по избор. Диаметъра на обортомера е 52мм. Стойката за монтаж е регулируема и също е включена в комплекта. Подходящ е за 1 - 10 цилиндрови двигатели, като има копче на гърба на уреда с което се превключват броя на цилиндрите на автомобилът на който ще бъде монтиран. Компактният му размер е подходящ за монтиране и на мотоциклети.Включени инструкции за употреба. Изключително лесен за монтаж.
Цена 65лв

1.jpg

4.jpg

6.jpeg

Share this post


Link to post

2. Продавам дигитален обортомер марка Cnspeed, измерва от 0 - 10 000 оборота. Свети в синьо, а warning - ът, който се активира след 5000 оборота показва в чeрвен цвят. Диаметъра на обортомера е 52мм, Подходящ е за 4, 6 и 8 цилиндрови двигатели. В зависимост от броя цилиндри на автомобила се превключва с копче, което се намира на гърба на уреда. Изключително лесен за монтаж.

 

Цена 65лв

 

Digitalen 1.jpg

Digitalen 2.jpg

Share this post


Link to post


Продавам оригинален изпускателен колектор за Ауди, Голф, Сеат 1.8Т.
Цена 50лв

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.