Jump to content

Майстор във Варна за интериорни работи- подлакътник, тапет, таван, огледала


Recommended Posts

Здравейте,

 Може ли да препоръчате майстор във Варна, който да съдейства за някой неща по интериора, с които не мога да се справя сам. Не съм от най-сръчните, освен ако не става дума за нещо съвсем елементарно като смяна на някоя крушка, бушон, залепване със силикон и т.н. Прикачвам и снимки по-долу.

Едното са двете малки огледала над шофьорското място, както и над пасажерското, на които са отчупени крачетата отстрани и при отваряне падат. Другото по-наложащото е подлакътника, тъй като в движение редовно се "изхлузва" и действа доста разсейващо. При него и двете чопчета са счупени. Най-лесното straight-forward решение предполагам е със силикон, но това ще ги направи неиползваме/неотваряеми.  Поне за подлакатника може да се пригодят тези чопчета си мисля, че да влиза в улейте и да може да се отваря.

Също така тапета на шофьорската седалка се разпада и е много лепкащо това, което излиза от него. За него предполагам, че някой тапицер най-добре. Бях чул, че някъде след двете кули има цех или нещо подобно, където може да си поръчам самия плат и вече някъде да ми го поставят на мястото на сегашния. Ходих до един човек, който се занимава с тапицерии срещу сервиза на Мимо, но ми поиска 50лв, което не съм сигурен колко е адекватно.

И последното (към момента ;Д) е тавана, който е провиснал сериозно. Тапицер предполагам ще вземе около 100-150лв и си мислех дали има алтернативи, някакво залепяне нещо.

По принцип колата мисля да я продавам догодина, та от една страна не ми се иска да влагам в нея много, но от друга страна поне тези дребни неща, евентуално без тавана поне да оправя. Било то за чисто мое удобство, било то и за продаване след това.

Колата е Audi A3 8l, 99г, 

Ето и снимките:


 Мерси предварително!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си търся някой за  сходни интерирорни работи във Варна, така че следя темата, макар и да липсва активност към момента : )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...