Zdravko_97 Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 (edited) Здравейте, искам да си сложа мултимедия в колата RNS-D е евтина втора ръка и много ми харесва като дизайн. Колата ми е преди фейслифт със старият панел, климатроникът ми също е от старите. Искам да запазя оригиналността на интериора. Има ли начин да прехвърля панела, барчето, климатроника и копчетата от фейслифт с двоен дин и да ги монтирам в моята. Философията идва с това, че подгревът на задното стъкло на преди фейса си е с бутон на панела а при фейслифта е на климатроника а и климатроникът от фейслифта не вярвам да работи при мен. Има ли начин да изпълня идеята си? Защото искам мултимедия, но не ми се правят грозни изпълнения. Благодаря! Edited December 9, 2018 by Zdravko_97 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Killer Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 Може и е правено много пъти. прехвърля се климатроника с всичко около него на колата преди фейса. друг е въпроса че е играчка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdravko_97 Posted December 9, 2018 Author Report Share Posted December 9, 2018 Благодаря, радвам се да го чуя! Какво ще рече всичко около климатроника? Имаш предвид арматурата под панела или някакви модули? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deeper Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Климатроника, централната конзола, поставката за чаши, конзолата на ръчната спирачка, копчето за фарове... всичко си пасва, само подсветката трябва да нагласиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skype68 Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 Те ти, образовай се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted December 10, 2018 Report Share Posted December 10, 2018 По-интересно е защо искаш да сложиш това цветно радио и то точно на В5-ца преди фейса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdravko_97 Posted December 10, 2018 Author Report Share Posted December 10, 2018 Щото цветното радио е стоково, а не обичам преправяни работи. Иначе за мултимедия не ми харесва нито има екстри нито има добро качество на графиката. А по новата навигация на Ауди (RNS-E ако не се лъжа) е доста парички (около 500 втора ръка). Моето Б5 си ми харесва, куатро с идеален интериор(запазен) 1.9тди ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire Posted December 13, 2018 Report Share Posted December 13, 2018 Ако колата е преди 1997-ма и е с вдлъбнатите бутони на климатика няма да стане да се сложи фейслифтов панел. Толкова са различни, че почти нищо не работи виждал съм панела на климатика да го свалят на мястото на пепелника и така остава място за навигацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdravko_97 Posted December 15, 2018 Author Report Share Posted December 15, 2018 Панелът, бутоните и климатроникът ми са същите като тези от видеоклипа, през отпуската мисля да опитам да видя какво ще се получи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стилян Минков Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Какви неща ще са ми нужни да сложа RNS-D на а4 б5 фейслифт 2001 само че е оригинална с касетофон и Босе? Моля избройте ги! Също и камера за задно виждане като е нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стилян Минков Posted July 18, 2021 Report Share Posted July 18, 2021 На 15.12.2018 г. at 21:50, Zdravko_97 написа: Панелът, бутоните и климатроникът ми са същите като тези от видеоклипа, през отпуската мисля да опитам да видя какво ще се получи Как го свързваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts