Jump to content

Написан ли ви е евро стандарта в талона на колата?


sokola

Recommended Posts

  • Отговори 108
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

При мен е написано в голямия и в малкия талон. Но аз януари регистрирах колата и малкият талон е от новите - двоен (сгъваем), преди това е възможно да не е било така!

20190213_142334.jpg

Редактирано от Ste4kin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резултатът: до миналата година данък с отстъпката 238 лв. Тази година също с отстъпката 159 лв. Е, на мен ми изглежда по добре, въпреки, че продължавам да се чудя как стари коли без никакви ЕКО норми само за това, че са под 75 kw плащат данък по 20 лв?

и още нещо! Не е важно само дали евро сертификата е записан в талона! По важно е дали е деклариран правилно автомобила в местни данъци и такси, защото ако не е - няма да има промяна в данъка му! Така, че проверете си новият данък (вече би трябвало във всички общини да е начислен) и ако няма промяна - подавайте корекция в декларацията си!

Редактирано от D.Stoykov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Актуална информация от днес 12.03. В офиса на Порше БГ в Бизнес парка (вече в сграда 5А ,ет3) цената на бележка за евронорма НЕ Е БЕЗПЛАТНА, а е 60лв + 3лв за банков превод.

Има офис на Порше лизинг в някоя от другите сгради, незнам обаче дали там става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 8 months later...

Здравейте, предстои ми да мина по същия път. Вчера си взех хвърчащия лист от VW срещу 60лв. Спрямо горните коментари, първото нещо, което се разминава е, че нямам печат. Трябва ли да мина през тях отново да бият печат или не е фатално? Втория ми въпрос е, дали е още актуална информацията, че може да се пропусне момента с КАТ в случая София и директно да отида в данъчното? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При положение че слагаха печат когато беше без пари и после при 30 лева, за 60 лева не е лошо да са ти ударили един. Иначе аз мога да ти принтирам лист не че е Евро 6, ами Евро 20 ако искаш. Само КАТ могат да го сложат в талона. В данъчното ги интересува какво пише в талона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...