Jump to content

Смяна на задните говорители


bullz97

Recommended Posts

Добър вечер колеги. Нов съм в групата и имам един въпрос, който за някои може да е смешен, за което се извинявам. Въпроса ми е мога ли да си сменя задните говорители с други, в смисъл такъв че сега съм с оригиналните, но имам едно пращене от задния ляв говорител и искам да го сменя барабар с десния. Проблем ли ще е ако ги сменя с друга марка например ground zero или Sony примерно, ще се изгуби ли качеството на звука и дали трябва да сменя и усилвателя. Някой ако може да помогне с някакви съвети ще бъда благодарен. Колата е  A3 sportback 2006г.  Лека вечер. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да се развали качеството според мен, но аз на твое място бих подменил всички говорители с някакви по качествени за да е пълен кефа или другият вариант е да си потърсиш от някоя а3-ка на части задни оригинални като твоите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Към колегата-автор на темата:

Имам непотребни за мен задни оригинални говорители плюс оригиналния бас за вграждане. Смъкнахме ги от колата на жената, понеже се оказа, че сме я купили без предни говорители, което стана ясно при подмяната с цялостна оригинална система Босе. Последно свиреха много кадърно дори само за задни говорители плюс бас. Ако все още търсиш, може да се разберем нещо - не са обявявани поради множество други задачи и ангажименти, но им предстои. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...
  • 2 months later...

Знае ли някой дали освен двата говорителя на задните седалки има и субуфер под лявата кора в багажника на 8п хечбек (2007)? 

Редактирано от Ste4kin
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и да бъркам, но мисля че зависи от нивото на обурудване и по-точно с какво радио е колата. Ако е audi chorus (сингъл дин, с касетка) май нямаше субуфер, а при останалите плеъри (concert, chorus CD, symphony, rns-e) има. 

Редактирано от Ivan_Ch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли как се сваля кората отзад отляво...Определено "пръцка" колонка там, само да разбера как да я стигна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми "пръцкаше" задна дясна колонка....и какво се оказа....магнита на пищялката изпаднал от нея и се заклещил в една шина и така заклещен си стоеше между шината и мембраната 😁

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...