Jump to content

Единичен универсален дин на А6 C5


mitko.be

Recommended Posts

Здравейте. Смених вече три касетофона и все някакви проблеми. Всички говорители в колата са сменени с афтърмарет и колата има фабричен буфер. С оригиналния касетофон звука беше доста добър, но се прецака врътката за увеличаването на звука и като го пипнеш гръмва. С другите звука е на половина толкова добър. Имам и дигитален чейнджър.

Първоначално мислех да сложа една навигация. Предполагам би трябвало да вади по-добър звук, а и с дисплей на таблото ще има малко по-съвременен вид, което ми допада. Обаче като се поразрових то се оказа, че се сменят сумати работи. Та ми хрумна да проуча как седят нещата с универсалните 1 дин? От тези, на които дисплея им се крие и показва? От една страна ще се загуби оригиналноста, но от друга страна ще се подобри функционалноста. Ще имам блутут, СД, нави и 100% по-качествена музика от сега. Само не знам дали и какви препядствия има при монтажа. Надявам се ако някой е минал през това да сподели малко опит.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прескочи ги тези китайци, много ядове ще береш и може изобщо да не свирне повече или по-добре от фабричното. За сметка на това всеки Pioneer 1 или 2 дин плеър ще ти даже  реална разлика и ще е надежден. Хубавото е че можеш за без пари да си подобриш звука, лошото че дизайна се разваля в някаква степен спрямо оригиналния вид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...