Jump to content

Скоби на колекторни тръби


paranoika

Recommended Posts

Здравейте колеги, 

Може да е дори смешен въпроса, за което ще ме извините, но просто търся и обмислям всяка възможна нередност за причина. Та на въпроса:2.0 фси възможно ли е тези 2 скоби (от снимката на 2ра и 3та колекторна тръба) ако са изпуснали и мога да ги местя свободно с ръка(и видимо по гуменото съединение си личи, че скобите не държат, както трябва и има някакво овлажнение по тях) след, като загрее двигателя да започне да работи кофти и с вибрации и губи мощност, а допреди загряване вс да е както трябва(газта до долу шум, като драгстер и оборотите за норматив на 4-5к, и бавно ускорение) ? 

Благодаря предварително и отново се извинявам за смешния/некомпетентен въпрос

IMG_20190217_151216.jpg

Редактирано от paranoika
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възможно е. Така като гледам май всички скоби са ти за смяна. Ако са хлабави, ще ти гълта неизмерен въздух и ще ти бърка смесообразуването 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега. Попринцип другите са стабилни(видимо и на допир). Ще ги поръчам и ще видим, така или иначе днес ще ходя на диагностика в представителството понеже никъде другаде немогат да ми кажат точно къде е проблема на грешка : Intake Manifold....... (не се сещам, как точно бе, както и номера и) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, както споменах, че ще ходя в представителствоото и чисто информативно да споделя от там ми казаха, че въпросните скоби нищо им няма.... ??, а проблемите ми идват от "manifold intake" (така водят цялата част с колекторните тръби прилежащара  вакуум клапата към тях) и "misfire in 1 cylinder" (вероятно дюза)

Лек ден :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...