Jump to content

Bose A3 8p


Sashika90

Recommended Posts

Здравейте !!  Някой може ли да ми даде съвет или да препоръча майстор за да ми свърже Bose audio (усилвател,буфер и 4 говорителя. Всичко е Bose оригинално свалено от а3 8п. Колата ми е с два говорителя на предните врати(не са bose) cd то ми е audi chorus,но нямам усилвател ,нямам буфер. Та въпроса ми е много ли ще е сложно да се свърже всичко това или просто майсторите при които бях , толкова могат.....  Помагайте 

8DA18E0B-0B70-49ED-87BA-C3C5C5E709AA.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да си купил и ел. инсталацията към BOSE-то, свързването е скъпо и трудоемко. До сега, сложих 4 BOSE системи на Аудита. 2 от тях бяха 8P. С първото се наиграх. Колегата, като теб си бе купил само колоните, буфера и усилвателя. За букси и пинове и около 400 метра кабели, даде още 50 лева. И като се започна едно грандиозно опъване на кабели, кримпване на пинове, редене на букси .... два уикенда. Трудът му излезе повече от BOSE-то и материалите. Тогава се зарекох, че такава простотия не повтарям. Второто 8Р си дойде с ел. инсталацията в ръка и тогава нещата вече бяха други. 1 ден работа без да се бърза и всичко стана "ток и жица".

Редактирано от bsdnikolov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Здравейте хора, взех едно А3 8L с Bose Symphony, но говорителите са му издънени. За съжаление не мога да намеря оригинални за да ги сменя. Въпроса ми е мога ли да сложа други говорители и какви?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...