Jump to content

Проект холна маса от A8 4.2


Genetic

Recommended Posts

Здравейте съфорумници, първо да се извиня ако това не е правилното място за темата!  Наскоро ми попадна леко пострадал и непотребен блок от А8 4.2 бензин d3 и тъй като винаги съм бил голям фен на TopGear реших да направя за дома маса като от шоуто. Идеята ми се стори добра и лесна за изпълнение, но в последствие се оказа не толкова лесно( особено почистването до гол метал на 20 годишен ветеран). В крайна сметка след доста ръчен труд и старание крайният резултат е на лице. Дайте мнение как ви се струва и мислите ли че ще има пазар за подобни продукти в България или извън нея. ПОЗДРАВИ! IMG_20190330_161228.jpgIMG_20190405_192455.jpgIMG_20190406_142710.jpgIMG_20190408_203344.jpgIMG_20190408_203401.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пазар има за сичко и насякъде, има образи, купуващи и носени/осрани бикини^_^, що да не си купят и тривиален 4.2 блок. Е, зависи от цената, има верига заведения, обзаведени с подобни тематични произведения, но собственика им е стиснат, намери го и продавай.

(безплатен съвет - аз бих полирал до огледало всички голи повърхности, буталата също. Също бих пробил стъклото в средата на всяко бутало и бих ги фиксирал с по един бутален болт, рязан и полиран естествено, тва двойнозалепващото(или гуменко) е няма такава грозотия)

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всички повърхности са полирани след боята(на снимката явно не личи добре). Що се отнася до закрепването на стъклото смятам да подменя черните гумени подложки с прозрачни такива. Не смятам че е функционално да закрепям стъклото със стърчащи болтове. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, audi+ написа:

Колелцата май са задължителни,интересно се е получило.

Определено са задължителни, особено за почистването... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не говоря за нещо стърчащо, пробиват се отвори с диаметъра на буталния болт, полират се(отворите), болта е на нивото на стъклото, набива се в буталото.

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...