Jump to content

Ауди А4 Б5 Авант 1,8 1996 г.

Recommended Posts

Здравейте продавам си колата - А4 Авант , поради това че си купих друга и отделно имам една Тойота Корола и ми идва малко излишна. Колата има доста хляб в нея и искам да я продам на някой които ще я ползва.

Аудито е 1996 година , има газова уредба  - ГИ Тартарини Етагаз, която се нуждае от реновиране ( в момента гори доста на газ и я карам на бензин).

Колата няма ръжди и удари, купето вътре е доста запазено и поддържана за годините си. Окачването е здраво. Имам я от 11 години и знам кое що.

Скоро правих ремонт на двигателя - сменях първо изгорели клапани, после и повдигачи които бяха запечени. Сменен ангренажен ремък и обтегач с верига на валовете. Има някакъв проблем още и леко мени оборотите на свободна и работи леко неравномерно, но работя по това, а и цената ще е съобразена, Лети джанти, гуми на 80 процента летни или зимни по избор. Нов акумулатор. Винетка за 2019 , преглед, гражданска, всичко. Единственото е че идва време да се претапицират клапите на парното - ако на човек му се занимава ремонта е без пари. Всичко друго е добре. Сд Сони МП3 с усилвател Блаупункт и бас каса. 4 ел. прозореца, борд компютър, прибиране на огледалата, климатроник. Нов акумулатор Бош 70 ампера. Сега за цената - 1400 лева с коментар за колеги от форума. Колата е хубава и има хляб в нея - просто ми идва 3 -та кола , а 3 коли са ми много. Не ми се разглобява на части или да отиде в Мегапартс , затова коментари ще има за хора които искат да я карат.

П.С. Няма да разправям какво съм сменял в годините , защото е много , но съм имал и много добри моменти с нея.

Взех я на 125 000 километра уж от Италия 2008-ма година. Сега е на 295 000, но е много по добре от тези на 200 000 км. от автокъщите.

Колата се намира в Стара Загора.

Контакти на лично или тел. 0878883626.

20180417_105648.jpg

20180812_185339.jpg

20190227_090507.jpg

20190227_090519.jpg

20180812_185339.jpg

Edited by kostaIliev

Поради ниския интерес днеска я разглобих - оказа се един зъб разлика на единия вал. Колата е шест точки в момента и цената е друга. Ремонта излеза НУЛА лева. Просто не ми оставаше време да се занимавам с тази кола.

Нова цена - 2500 лева. :hilezh: