Jump to content

Проблем с музиката


gazzy

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

колата е Ауди А6 тип 4Ф година 2006. Имам следният проблем с озвучаването:при слушане на музика от дискове се чува адски дразнещо "бръждене", което разваля цялото усещане. При слушане на радио НЯМА такива проблеми, което ме насочи към проблем със самото СД, пробвах с различни дискове които в други коли нямат проблем, стари песни, нови песни, не е от това. Пробвах  с диск с четка за почистване на окото на СД-то никакъв ефект. Не е от говорителите, тъй като както споменах при радиото няма проблем. Сега освен този проблем не съм фен и на дисковете, доста неудобен метод за слушане на музика и трудоемък на всичкото отгоре, доста по-голям фен съм на флашките, та по този въпрос мисля да закупя такова устройство: http://bgcaraudio.com/prodykti_usb-interfeisi_prodykt-1054.html?fbclid=IwAR11JlOSauSsJXcq6ui8RI2bHmdpAbQl9piOmreSvpgCP5Abk7hjECbK3y4   

някой от вас, ако го е пробвал може ли да сподели мнение, доволен ли е не е ли? Има ли проблем с четенето на имена на песни(при аудио дисковете-СД трябва да добавям отделно на всяка песен изпълнител и име на песента тъй като това СД в колата не чете МП3 формат а само аудио и съответно не взима името на песента от името на самия МП3 файл. ) ? Папки, подпапки при вкарана флашка? Като цяло мнение за това устройство ще ми бъде много полезно! Благодаря предварително! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с такова. Взех го 2ра ръка и вече 2,5 години си бачка без проблем. При мен е в багажникът закачено преди двд за навигацията. ММИ трябва да ти е ъпдейтнато до последна версия за да го разпознае.
Интегрира се напълно и песните се сменят дори и от воланът. При мен понякога става така че при стартиране на колата не показва папката с песните(може и да е от юсб стикът ми) но след рестарт с копчетата всичко се оправя. Като цяло съм доволен и е по-евтин вариант от АМИ. Аз го взех за 100€.
Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...