Jump to content

Recommended Posts

Тоя прехваления Сервиз Винаров са гола вода,отидох за едно те ми измислиха съвсем друг супер належащ ремонт който се оказа че е излишен,отидох за ремонт на перки тоя ми каза за няква тръбичка за антифриза че е за смяна,не била спукана но от температурата нагаряла бля-бля смения я и за 6см тръба ми взе 140лв и за работа 40лв,на две скобие под пласмасовия капак на мотора,перките не ги оправи и от въпросната тръба теч!!! 

Сам я стегнах,втори път да ми смени гарнитура на картера и лепене със специален силикон нАуди,110лв и пак капеше масло,играл си е по настройките на колата и ми е напутал софтуера на А6 до 2008г. та ходих и на преинсрълация!!!

Бълен безхаберник и кожодер,почва да успива с терминологии и като го питаш да ти обясни проблема с прости думи забива тоя плъх,НЕ ХОДЕТЕ ТАМ АКО КОЛАТА ВИ Е СЛЕД 2005г И ИМА МАЛКО ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРОНИКА А ЗА ДРУГИ РЕГУЛАРНИ РЕМОНТИ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЦЕНИТЕ МУ!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

този сервиз за нищо не става. Страшен мошеник, жалко че и аз съм от излъганите, но рано или късно ще се наиграе. Този сервиз го избягвайте на всяка цена.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...