Jump to content

Проблем с климатроника - 3.0 tdi


kosio85

Recommended Posts

Колеги, днес на връщане от гръцко климатроника реши да се подиграва с мене. При 33 градуса жега започна да духа супер слабо и дори на ръчен режим на вентилатора, на макс, пак не искаше да духа силно. Струята си беше студена, но слаба. Като го спра за малко и пак го пусна, беше ок за известно време и после пак отслабваше. Като минах границата, в бг беше 27 градуса, реших да го пусна без AC малко, поработи така, като си беше нормално силна струйка, след което си цъкнах AC-то и си работеше нормално вече. Ясно, че ще проверя фреона, но ме съмнява да е от него, щото си духаше студ както трябва. Проверих за грешки в модула, нямаше. Пуснах всички тестове на каквото може там, клапи, чудесии, всичко работи. Някакви идеи от какво може да се държи така? 

Редактирано от kosio85
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, имам я от миналата година. Преди това имам историята, допълван е отдавна. Въпросът е, че си духаше студено, но много слабо. На други коли, кото ми е намалял фреона самата струя не беше толкова студена. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

После ще го погледна  и него, но пак не ми се струва логично, ако без да е пуснато AC си духа силно. Нали пак през него минава въздуха, дори да не работи компресора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

И аз гласувам за филтъра. И аз го бях позабравил да го сменя и от там ми замина вентилатора, но смятам, че случая е и за доливане на газ.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

И аз имах същия проблем, реших го като изключих функцията за автоматично циркулиране на въздуха от менюто AC като влезеш в Car. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...