Jump to content

въздушно окачване Audi А8 D3 3,0TDI


IvayloG

Recommended Posts

Здравейте колеги. При пристигане в района на Варна от София, като изгасих колата се чу тракане от предно ляво колело, което продължи известно време въпреки неработещият двигател. При повторно запалване на колата, за да я преместя и паркирам ми светна жълтата количка за окачването. Колата седя два дни на паркинг и нямаше пропадане надолу. Днес я припалих, като жълтата количка светеше отново, но от време на време се включва и зелената, това което ми направи впечатление е, че при предно дясно колело от калника до гумата има 4 пръста разстояние, а при лявото са 3 пръста. Като това може би стана след днешното припалване. Тъй като тук наблизо не знам сервиз, където мога да я закарам, дори и за диагностика, моля ако някой може да ми препоръча сервиз, който се занимава с въздушно окачване в района на Варна или Добрич. И другият ми въпрос е, ако няма подходящ сервиз за въздушно окачване в района, смятате ли, че ако колата не пропадне до долу за 4-5 дни мога да рискувам да се прибера така до София, където знам къде да я оправят. Предварително благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом за веднъж ти е светнала жълтата количка, явно някой датчик височина е фирясал. Ако не спада , аз лично, бих карал така до София, но ако пада, мога да ти дам номер на сервиз във Варна, който ще ти свърши работа(поне една диагностика ще ти направи и ще ти каже къде ти се крие проблема, а вече при желание , ще го отстрани).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте Колеги,

От няколко дни сутрин на студен старт ми мигат едновременно и жълтата и зелената количка за около 1 - 2 минути и изгасват след това. Целия ден карам без да мигат лампите на другата сутрин пак светват за минута - две. Някой имал ли е такъв проблем?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...