Jump to content

Мнение за обява Ауди А4 Б8


Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

Преди време мислех за евентуална покупка на Ауди А4 Б8 1.8тфси, но след като ме посъветваха от доста места, включително и тук, се ориентирах към 2.0 ТДИ 143 и 170. Разбира се гледам коли от Германия, които са предлагани само и единствено от частни лица. Обявата на която съм се спрял е следната: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=281403266&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&maxMileage=300000&maxPowerAsArray=KW&maxPrice=7000&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&minPowerAsArray=KW&pageNumber=14&scopeId=C&sfmr=false Разговарях със собственика, като ми представи копие от валиден TUV издържан през май месец тази година, сертификат за джантите и реален пробег на автомобила. Като отделно ми сподели, че колата има проблем с отключването на пасажерската врата. Имала ръжда по калника, която бил оправил преди време. Та въпросите ми са следните: Дали километрите на колата не са много? Дали хората с по-набито око биха видяли нещо което пропускам. Дали някой ще може да провери рамата? Скъпа ли е колата за обслужване и какви са най-честите проблеми на автомобила? Дали парите си заслужават за колата с посочените екстри и дали може да се качи навигация за България. Ако има някой колега, който е взимал кола от Германия, и може да ме посъветва какво важно още мога да попитам като информация от собственика?

 

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 hours ago, Milen952 said:

 Имала ръжда по калника, която бил оправил преди време. 

57 minutes ago, Passi said:

 четете ги тия постове

А ти четеш ли ги? Пише "оправил".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А защо от Германия? С докарването ще ти стъпи на около 14-15к, за тези пари се намират прилични Б8-ци 2008-ма, като имаш и екстрата да си ги огледаш и тестваш, а не да разчиташ на снимки по интернет. Знам че доста хора си вкарват коли от Германия, но те обикновено търсят коли на малко километри и в много добро състояние, тази не ми изглежда да е от тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кола до ...да кажем около 20хил едва ли някой ще си играе да бърка по един куп компютри да й гласи километража а с един съвременен ваг ком с 3 натискания в менюто може да се видят реалните километри на колата.Колегите по-горе са прави дали си заслужава галимацията до германия за такъв тип кола(на километри и предполагаеми ръжди).ваг не гният ако не е имало някаква интервенция по тенекията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Играят си и още как все пак няма как да има такива разлики в цените на ксъпоставими оли които се продават тук и в германия.

Иначе ще видиш реалните километри  ... ама дръжки или ако ги видиш ще се чудиш и маеш какво става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никакво доверие на бг авто къщите ! Всичко , коет се внася са автомобили , които са обявени само за експорт(познайте защо) , разни други катастрофирали(които тука ги "оправят") и манипулацията на километража ,която се прави на 90% от колите и се оказва ,че е най- малкия кусур..а реално ,да и изчезнат едни 300 000 км. си е измама , която се изразява в хиляди евра. По - добре си избери кола по обява в Германия( 1 ви собственик, пълна сервизна история) , свържи се продавача , хвани си самолета и купувай.Можеш да поискаш по мейла и вин номер за справка. Ще знаеш ,че е карана по гладки пътища , с качествени горива , ако е имало ремонти частите са били подменяни само с чисто нови оригинални в представителството на марката и съответно е била подържана от Немец (хора , които са педантично стриктни и точни)...., за предпочитане бял немец..а не тези с турско- арабските имена или поляк , също не е ок. Със сигурност този вариант за покупка ще ти излезе по- скъп , но вероятността след това да нямаш ядове е много по- голяма. Комбинацията между този двигател и ръчната скоростна кутия е най - евтината за обслужване , ремонти.. Не е за състезания ..,но кой си взима комби за състезания..))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, P_PETKOV написа:

Играят си и още как все пак няма как да има такива разлики в цените на ксъпоставими оли които се продават тук и в германия.

Иначе ще видиш реалните километри  ... ама дръжки или ако ги видиш ще се чудиш и маеш какво става.

Пак казвам! Излиза скъпо да се плати особено в страна като германия да се манипулира километража както трябва без да се разбере истинския пробег с по-нова версия на ваг ком! В предвид и това че там ако се докаже манипулация си е сериозно наказанието никой няма да си сложи таралеж в гащите за евтина кола! Пипат се естествено но на коли които струват торба пари или е някой рядък екземпляр. За пример моята А4 б5 2000г като е купувана 2011г от дупница е била на 96хил по табло и цената е била 7800хил,после ваг ком видях че е била с 137хил повече. Още няма 300хил...и като й знам вече 8ма година общото състояние нещата се навързват

Редактирано от zevsa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, zevsa написа:

.......с един съвременен ваг ком с 3 натискания в менюто може да се видят реалните километри.....

Колега, бихте ли споделили как става това?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Баси базовицата.Сега купих за приятел б8 2,0тди от Кюстендил на 10500,пак базова,но поне има цветно табло,мми и лед-ове.Външни щети от камъчета и паркиране и това е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...