Jump to content

Bluetooth грешка


sunfreakz9

Recommended Posts

Здравейте, нов съм във форума и не можах да намеря проблем като моя затова, ако се повтарям простете ми. Имам следния проблем - колата е Ауди А4 Б8 2008г. до вчера нямах никакви проблеми, но днес телефона ми не успяваше да се свърже с блутута на колата. Даваше грешка и реших да натисна в телефона си да забрави връзката и да се опитам отново да се свържа с колата, но стана така, че вече телефона ми не намира самата кола като устройство. Ако е възможно някой да помогне със съвет. Благодаря предварително.до вчера нямах никакви проблеми, но днес телефона ми не успяваше да се свърже с блутута на колата. Даваше грешка и реших да натисна в телефона си да забрави връзката и да се опитам отново да се свържа с колата, но стана така, че вече телефона ми не намира самата кола като устройство. Ако е възможно някой да помогне със съвет. Благодаря предварително.

2784A9D29-9DAB-4DF1-A897-28F789A6F778.jpeg

195859712-563B-402C-9E29-8B279582E719.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

трябва да се види на диагностика да се види, или модула е заминал или антената на модула. Виж дали нямаш някои изгорял бушон. Ако си от софия след 25 може да го погледна и да решим проблема [emoji16]

Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рестартирай телефона си и пробвай колата да намери телефона. Трябва да ти покаже код, който да въведеш и във телефона. Забелязал съм, че айфон се свързва много по бързо от други телефони. Аз имам айфон, а жена ми самсунг. Аз нямам никакви проблеми при свързване и т.н, но когато е свързан самсунга и някой звънне, не мога да вдигна от бутона на волана на колата, а само от телефона. След това си говоря през системата, но вдигам и набирам от телефона. Аз съм с мултимедия, ако това има значение. Като съвет, пробвай да свържеш някой айфон,преди да предприемаш други неща.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Здравей

 

И аз съм с айфон ... до онзи ден нямах никакви проблеми, но изведнъж спря да се свързва. Днес сутринта когато запалих колата телефона сам се свърза с колата. След като загасих колата и я запалих след известно време вече не можеше да се свърже и интересното е че като натисна копчето за телефона и после SETUP не става нищо, а когато телефона се свързваше със SETUP ми излизаше и друго меню за блутута. Много странно. Преди около половин час отново имах работа с колата и отново телефона не успя да се свърже. Като натисна в менюто на блутута на телефона да се свърже с колата ми дава грешка, да проверя дали блутута на колата е включен и дали съм в обхват с колата. Много странно ...

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато не могат да се свържат, от колата не мога да правя нищо. Като натисна TEL на екрана изписва това което пише на първата снимка и няма никакви други възможности. А и по принцип не съм виждал как от колата да търся устройства.  Това е от току що без да правя нищо при запалване веднага се свързаха ... на обяд ако запаля колата няма да искат повече да се свържат. Явно след по дълго престояване на колата, тогава се свързват. Не намирам логика!

IMG_9388.JPG

IMG_9389.JPG

IMG_9390.JPG

IMG_9391.JPG

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, пробвай през менюто Bluetooth от Settings да се свържеш от колата, ако не става, от там може да изтриеш всички свързвани телефони и да пробваш да се вържеш от начало с въвеждане на кода в телефона (кода ще ти се изпише на дисплея).


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и това направих ... изтрих всички ... и отново с телефона не можех да намеря колата, а от колата нямам опция да търся устройства ... на следващия ден сутринта телефона се свърза с колата без да пипам нищо ... и това не помогна в крайна сметка. Общо взето всяка сутрин телефона се свързва с колата докато не я изгася и оставя за известно време, след това през целия ден не могат да се свържат и така всеки ден.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте, след сканиране с VCDS излезе тази грешка ( прилагам снимка ). Някой би ли могъл да ми каже как мога да отстрана проблема. Грешката набива и след нейното изтриване.

IMG_9477.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...