Jump to content

проблем с хидравликата


pavel9007

Recommended Posts

Здравейте, имам ауди а4 98г. 1.8 125 коня. Преди няколко дни смених рейката с друга втора употреба защото моята протече, смених и хидравличния маркуч защото и тои течеше, сега нямам никакви течове но проблемат е че когато маслото загрее и карам колата всичко е наред, а когато колата работи на място и завивам волана почва да свири помпата и да затяга волана а ако давам гас и я карам няма проблем,казаха ми че проблемът може да е помпата но преди със старата рейка която течеше този проблем го нямаше, знае ли някой от какво може да е това, сщо че може и да е от хидравличният маркуч но не е от него защото пробвах с 3 маркуча и с трите е същото сега остава или помпа или рейка претеснява ме рейката защото е втора рака няма теч но да не е затегнала. някак си малко и аз незнам или просто помпата да е тръгнала. Ако някои има представа ще му буда благодарен да помпгне! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най вероятно е помпата. То така става с тия кръпели след време. Почваш да сменяш всичко наред. Слагай една помпа за 40-50 лева на старо и така. Аз моята до последно си държеше и рейката и помпата - само маркуч смених. Може да си оставил помпата без масло докато ти е теккъл маркуча и вече да е заминала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и така да е и аз клоня към нея но и реиката ме претеснява защото е втора употреба а с моита рейка ги нямаше тези проблеми но най вероятно е тръгнала помпата 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не е помпа, рейчицата е. Трабвало е да ремонтираш старата, има си комплекти втулки, О-пръстени и семеринги за целта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...