Jump to content

Салон от 8p


Mitrofanov

Recommended Posts

Привет, колата ми е 2002 година, фейслифт, 4 врати 8L. Понеже съм си харесал един салон от 8p s line, се чудя, дали ще станат да се монтират седалките отпред и отзад без проблем. Салона е доста добре изглеждащ, но е 1000лева. Продавача ме уверява че ще станат понеже и двете коли са а3-ки. Нямам възможност, като време, да ида на място да ги пробвам, затова ще ползвам куриерска фирма за покупката и вашите мнения, разбира се. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1000 лв. са много пари според мен. Виждал съм няколко обяви за по 500-600лв.в идеално състояние. За съвместимост не знам, но не се подвеждай по това, че и двете са а3. 

Редактирано от Enkoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма как да паснат директно без сериозно преправяне. Да не говорим, че еърбеговете в предните седалки и с преправяне едва ли ще станат. Рекаро салона на А3 8L е страшно удобен и добре изглеждащ, можеш да си потърсиш такъв. Другите варианти са от S3 8L или от TT 8N.

 

Отделно както каза и колегата преди мен този салон за 1000лв е скъп, освен ако не е като нов и няма подгряване, ел. регулиране и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колеги. Явно ще се насоча към друг вариант или просто няма да ги сменям сега. Очевидно човека просто е решил да си разкара салона, затова така да ме е убеждавал, че става. В друга тема, на този форум бях чел, че дълбокото рекаро на 8L е по удобно от това на 8P, но седалките на s-line изглеждат доста по красиви и удобни. Все пак благодаря ви !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...