Jump to content

Въпрос за задна камера


tyrlaka

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Имах такова огледало/видеорегистратор https://www.emag.bg/ogledalo-za-zadno-vizhdane-smart-technology-s-vgraden-full-hd-videoregistrator-kamera-za-zadno-vizhdane-i-7-inchov-tychskrijn-monitor-rearview-mirror-hd-l1007/pd/D1JT0ZBBM/?X-Search-Id=ac655354358afde35483&X-Product-Id=41834674&X-Search-Page=1&X-Search-Position=10&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

И реших да взема тази камера за задно виждане: https://www.olx.bg/ad/kamera-za-zadno-vizhdane-za-audi-a3-a4-a5-a6-a6l-a8-q7-s4-rs4-s5-CID360-ID78jh1.html#e989161838

След като я взех, се оказа, че буксите не са същите на камерата и огледалото. Пробвах да вържа кабелите, но за съжаление единственото, което постигнах е да изгоря огледалото.

Та въпросът ми е за тази камера, какъв видеорегистратор трябва да взема за да работи нормално и да е със същите букси? Някой вързвал ли е такава камера?

 

Колгата ми е с RNS-E, но доколкото разбрах за да я вържа към навигацията, трябва да купя допълнителен модул, който е около 400 лв, ако има някакви други варианти?

Редактирано от tyrlaka
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам същата камера. Тя е аналогова и е предназначена за камера за задна скорост, главно за този вид Андроидна мултимедия: цък!

 

Не е хич добра за постоянно снимане, защото захранването ѝ като загрее започва да дава повече от 3 волта на камерата, което я кара да показва едни гадни линии. На моята съм го хванал здраво за ламарината на капака да се охлажда, но и сега като се напече колата ми прави тези линии. Иначе когато се включва само на задна скорост няма проблеми, защото тогава не успява да загрее. Обаче моята съм я вързал на постоянно захранване, за да мога да си гледам през нея ако реша без да съм на задна.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз искам да я вържа за да гледам само като давам назад. Няма да снима постоянно. Но не искам да сменям оригиналното RNS-E с андроид...

За това се чудех за вариант с видеорегистратор, който да снима напред и като включа задна, тогава да снима назад.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като ти харесва RNS-E-то, търси комплект за камера за задна специално предназначен за RNS-E . Има такива за по 200 лв. Хем ще се включва автоматично като сложиш на задна, хем няма да ти блокира по-голямата част от огледалото, а ще си я гледаш през екран предназначен за това. Това на огледалото е тъпо и нищо не си загубил че си го изгорил. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...