Jump to content

Вибрация на празен ход 2.0 tfsi


I-V

Recommended Posts

Същите вибрации ги имам  при 1.8Т BFB и  немога разбера на какво се дължат.Сменени тампони на мотора,няма никакви други проблеми с мисфайъри и др.Остана ми само съмнение за маховик ама не ми се сменя за проба.Този мотор мисля няма баланс валове(1.8Т)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моето BFB на А4-ката има същите вибрации на ниски обороти от както съм я купил (7 години и около 120 000км пробег). Няма грешки по мотора, ако съвсем леко се вдигнат ниските обороти изчезват. Не съм намерил начин да го оправя и се кара така. Сменял съм съединител, но без маховика защото уж беше добре. Опитах през VCDS да вдигна малко ниските обороти, но не ми позволява да сложа стойност различна от "128" - ако някой знае как или трябва някакъв код ще се радвам да сподели. Така, че следя темата с интерес.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам я от 3 години и около 35к км.От оригиналните тампони едниния беше скъсан,другия здрав. Сложих Lemforder.След смяната имаше доста положителен резултат,но все пак си ги има вибрациите.Доста е дразнещо но май няма да намерим решение.Само като се подаде леко газ и изчезват.Няма ли някое bfb с афтърмаркет тампони без да има проблеми?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...