Jump to content

Масло от София Франс ауто


Recommended Posts

Здравейте колеги. Някой купувал ли е масло от този сайт? Гледам цените им са поносими,а и все пак са официални дилъри на Пежо,риска от ментета ще е по-малък.Имат и новите разфасовки на ВАГ Special D и Special G.

Наближава ми смяната на маслото и бая се замислям дали да не рискувам с масло от тях.

https://webstore.peugeot.bg/category/avtomobilni-masla?kolichestvo=5l-1&viskozitet-1=5w40-1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз, случайно попаднах на техния сайт, преди няколко седмици. Цените наистина са добри, но до колко е истинско маслото на Vag предлагано от тях! Имам приятел, който работеше в сервиза на фирмата ( става въпрос за Бургас) и се консултирах с него. Каза ми, че е възможно маслото да е компрометирано ( естествено, не може да го твърди на 100%). Друго, което каза, че имат големи надценки и е възможно такова намаление от по 77лв.. Ако някой има друга информация да сподели. [emoji106]

Изпратено от моят BLA-L29 с помощта на Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Special D и G в Германия може да се вземе на тези пари (без доставката) от доказан дилър. При голяма поръчка  и някаква отстъпка вероятно ще си я докарат на по-ниска цена, така че е възможно маслото да е оригинално.

Редактирано от DJANO
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма да рискувам значи. И на мен ми стана интересно от какъв зор представителя на Пежо ще продава специализирано масло на ВАГ,ама знае ли се,пуста му печалба. Ще си поръчам май пак от Ато24. Поне го знам,че е от Германия. Пък и цените там са поносими,да не казвам народни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тия как така са представители на PG, пък продават масла за VAG? И франсетата знаят ли го това изобщо? Все едно да ходя във Порше и да ми продават масло за BMW (щях да напиша за алфа, ама на тях им спряха Selenia-та и им слагат Castrol, което се слага и за VAG, така, че може за алфата да се пазари от Порше, естествено не VW-Specific маслата, но Castrol Titanium серията примерно).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...