Pumpel Posted July 22, 2020 Author Report Share Posted July 22, 2020 Стискам ти палци. Че като гледам вървиш по моя път. Дано да е датчика и всичко за напред да е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maradona Posted November 26, 2020 Report Share Posted November 26, 2020 (edited) Привет на всички! Днес гледах една A4 B9 с намерение за покупка. Направи ми впечатление нещо доста странно. При набиране на около 100-110 км/ч и на 7-ма скорост, при задържане на скоростта оборотите падат до 1400 и се чува едно странно бръмчене, нещо като глухо виене отпред. Това възможно ли е да е от S-tronika? Признавам, че не съм добре технически, но не ми прозвуча добре като звук. Ще ходя на диагностика, това е сигурно, но ми се сика да чуя мнение, дали някой се е сблъсквал с подобен проблем? Мерси предварително! Edited November 26, 2020 by maradona Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpf Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 Е то какво да вие S-tronika? Все пак си е обикновенна скоростна кутия. Бягай надалеч. Намери си друга която не вие. Вече гледам да не купувам коли с проблеми, защото ако са лесно решими продавача да ги е решил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v140 Posted September 14, 2023 Report Share Posted September 14, 2023 Тъпата грешка пак се появи. За сега само веднъж. Някой има ли актуална информация за този Мишо с кутиите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurty Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Малко странен въпрос, но тези коли които имат този проблем, имат ли слагани допълнителни защити от страхувАтел ? Имам пред вид допълнителни аларми/блокажи или както там се водят ? Ако е наистина заминАл този датчик, което си едно бАя желЕзо, се оправя със смяна. Естествено можело да се остави сервизен отвор за да се смени, но да не забравяме, че от тази марка са си п*д*раси най-големи. Преди 2 години - 2500 лв. сензор с ремонт. Че се разглобява цялата. И ако човек рещи да смени и пакетите, 5К + Link to comment Share on other sites More sharing options...
v140 Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Моята е с имобилайзер допълнителен, но тая работа се появи преди да го сложа. Така че не е от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurty Posted October 5, 2023 Report Share Posted October 5, 2023 Чисто за "спорта" и пробата, що не го откачиш ? Не вярвам да е сложен на кой знае колко скриШно местО. На моята го бяха сложИле на такава скришка, че крадеца ще се забави вероятно 10 сек. Първият въпрос на Мишо тогава беше: има ли колата допълнителни шитни от страхувАтел ? И всъщност няколко дни преди това започна да прави простотии тази шитня. МахнАх я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts