Jump to content

проблем с парното


aydin123

Recommended Posts

Тези коли имат и електрически подгревател в парното . моя го замениха по акция тази година. Доста пъти това е проблема. А и за да го сменят по акция , явно правят проблеми. Поне аз така го разбирам 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 3 часа, Zhivkov81 написа:

Колеги да споделя и аз моя проблем(b8 2.0tdi).

Колата е с три зонов климатроник. Лятото при най ниска температура на охлаждане  от към пасажера духа една идея по топло. Зимата при най топло HI от към пасажера духа една идея по хладно. Къде може да е проблема? Климатика е зареден май месец.

 ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !!!

Здрасти колега при мен е същия проблем със същия климатроник на същия модел автомобил. Аз също нямам логично обяснение за това че духа една идея по студено през зимния сезон или една идея по топло през летния от към страната на шофьора.

Ако някой има опит с тази ситуация и е оправил нещата, или е запознат с този проблем по-подробно нека да сподели моля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 26.12.2019 г. at 15:31, ian peas написа:

 

Здрасти колега и честита Коледа. 

Изглежда е нещо ново като проблем по тия коли, защото къде ли търсих по чуждите форуми и не мога да открия нищо по темата.

Редактирано от VBI
Цитирането на предходно мнение е в разрез с правилата на форума!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Здравейте ! Имам от две години А4 Б8 2 tdi quattro 2013 година. Имам проблем и той е , че при външна температура под 10 градуса показателят от таблото за температурата на двигателя рядко стига оптималните за работата му 90 градуса.  Обикновено стрелката стои да кажа ... на ... 70 градуса, или се колебае между минимума и максимума. Което се отразява чувствително на разхода в зимни условия. Сменени са термостатите. Сменен е антифриза. Почистена е охлаждащата система. И въпреки всичко, тази ситуация есенно и зимно време се повтаря. Нямам никакви грешки на таблото. На диагностика също не се показват грешки. Парно имам, даже е чудесно. Дадено на макс даже пари при допир на пластмасите от духалките. Какво да правя ? Някой имал ли е подобни грижи ? Дайте ми съвет и идея как да се справя със ситуацията.

Благодаря ви предварително за помощта.

Редактирано от Deyan Totev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

wauzzz8k2da045509

Говорих с познати, имащи WW / AUDI от тези години 2012 - 2015 година и те са обиколили бая майстори, и ... всеки казва , че ще е така. Лятото показателите са безупречни, но зимата стрелката за температурата на двигателя не стига 90 градуса, въпреки че парното е чудо и приказ.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...