Jump to content

Откачено жило на предна врата


dafil

Recommended Posts

Някой закачал ли е/сменял ли е жилото,което свързва дръжката от вътрешната страна на вратата и самото петле ?При мен се откачи и като дръпна ...не се отваря вратата:hilezh:

Не намирам клипове за А6 Ц4,а за Ц5. Аналогични ли са?опитвам се да си го представя,за да го свържа "опипом,без да разглабям много,а само със сваляне на кората!

Става въпрос за закачането,което се вижда много добре на 4:55 от този клип (жилото с бялата обшивка как влиза в продълговатия отвор в ляво,а си има и някаква контра?)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако свалиш кората се вижда жилото и се работи без проблем. Имай предвид че след като развиеш всички рапидки по кората, тя се вади нагоре - иначе чупиш щипките. Освен видимите глави на рапидки има едни дълбоко скрити в дръжката и ще ти трябва дълга отвертка. Трябва да откачиш и ел.копчелък от вътре има куплунг. Не е никаква философия, за човек с нормални технически умения е елементарно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази черната рамка на вратата се сваля елементарно и ще ти открие възможност да работиш вътре. Държи се на четири болта, но е важно да се има предвид че трябва да се внимава да се монтира в същото положение в което е свалена, защото горното е рамката за стъклото и се пасва с купето. Има едни пластмасови вложки при монтирането и е хубаво да се види къде са били и да не се загубят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбираемо е, но ...уви. Много внимавай ако я сваляш и не слагай кората докато не се убедиш че е паснала към купето добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Като я върнеш обратно натегни леко 4-те болта и затвори вратата, след това ако се налага местиш нагоре-надолу/навътре-навън докато не легне идеално и тогава стягаш на прИбиванье.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...