Jump to content

Китаец(мултимедия) за Ауди А4 B7


DimitarBT

Recommended Posts

Колеги, някой има ли пряко впечатление от въпросното нещо? 

https://www.erisin.com/erisin-es6274a-7quot-dab-android-90-radio-stereo-satnav-hdmi-aux-obd-for-audi-a4-s4-rs4-rns-e-seat-exeo-p0474.html

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без истински бутони за които да се '"хванеш", само-тъч екраните са трудни за манипулиране в движение, когато ръката ти е във въздуха и няма къде да я подпреш. Препоръчвам ти тази, където най-важните функции са извадени на истински бутони: цък! Виж и тази тема:

 

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, сега вече монтажа е плъг&плей. Моето е от преди 4 години (2-ро поколение) и беше по-сложно. Сегашните са 5-то или 6-то и повечето от проблемите с които се сблъсках вече са изчистени. Единственото нещо което е за сервиз е монтажа на камерата за задна, защото там самото окабеляване е доста работа.

 

Иначе за София най-добрите по монтаж са Авител. Колегата @Fireblood наскоро си все от новите и може да сподели подробности около този сервиз.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

 

По неволя се наложи да инсталирам Мултимедията и камерата за паркиране в друг сервиз. След което на два пъти в Авител оправяха недостатъците след първоначалния монтаж. Натоварени са и обикновено те записват за след седмица-две, но пък са истински професионалисти и слушат какво точно иска клиента. Понеже не е коректно да разпространявам ценоразписи, на л.с. мога да те ориентирам за цената на конкретната услуга. От самата мултимедия съм много доволен, почти няма за какво да се оплаче човек....единствено, както колегата cvt е отбелязал в темата за монтажа, радио тунера няма капацитета на оригиналния. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

И аз съм се засилил да минавам на 2din табло.В момента обмислям на коя мултимедия да заложа.За RNS-Е  работата е ясна-има допълнителни модули/не оригинални/ да се подкара блутуут,камера за заден ход и телевизия.Не знам само дали китайците предлагат и Wifi модул за нея?Другият вариант е китайска мултимедия,за която става въпрос в темата.Цвета на предния панел вече стана ясно,че трябва да се доизпипа.Интересува ме дали при последните модели вече се изписва инфото на радиостанциите на фиса на таблото и дали бутоните на волана коректно/не наопаки/ командват въпросното нещо?Моите радио- антени са вградени в задните странични стъкла и много ме съмнява,по-слабия тунер на "китаеца" как ще комуникира с тях.Дали няма вариант да се монтира някакъв антенен усилвател,който да увеличи обхвата на тунера?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, на последните модели мултимедии този проблем вече е решен - тази на колегата @Fireblood ги изписва.

 

Също по-новите мултимедии използват и двете антени на радиото.

 

Относно посоката на бутоните - може да се обръща през настройките.

 

Антените ти вече имат усилвател, с още усилватели повече станции няма да хванеш. Има хардуерно решение за подобряването на турена, обаче е доста сложно.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, понеже обмислям същото приключение ще се включа и аз към тази тема. Харесал съм си следната мултимедия и търся съвети и насоки: https://erisin.bg/audi/audi-a4/erisin-ES7978A-Audi-A4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти върши отлична работа по принцип. Иначе..... ако искаш да запазиш визията по-близо до оригиналната /например RNS-E/,  ще е удачен друг вариант. Ерисин го имаха до преди половин година, беше около 800 лв. по някаква причина.   Аз си поръчах от друг български търговец с другата популярна визия за А4 от тия години, със същите параметри..... цената поне тогава беше 599 лв., като включваше подарък OBD2 адаптера. Има и плюсове и минуси спрямо посочения от теб, ама като цяло една и съща работа вършат. Друго ми направи впечатление.....появи се проблем преди месец и половина......звъннах на търговеца с нагласата, че ще има да ме мотае както е класическия случай...... обясних проблема, изпратих с куриер..... след 48 часа си я получих обратно със сменен дисплей.....  обясниха ми, че поддържат почти всичко на склад като резервни части......... правят ъпдейт на хардуер ако искаш повече рам да кажем и т.н..... отделно човека се ангажира, че какъвто и проблем да се появи бил той и след гаранционен ще намери начин да го отстрани.....   Това са важни детайли мисля......           Излиза една идея по-евтино да поръчаш нещо подобно от Aliexpress, но остава недостатъка при някаква повреда..... без разбира се да твърдя, че няма да намериш кой да го поправи.  Ако си харесал твърдо мултимедията на Erisin , поискай информация поддържат ли резервни части по време на гаранцията, както и след нея......

Аз имах хенди кап от колегата @CVT...  и ми беше по-лесно да направя обоснован избор. 

Редактирано от Fireblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, можеш ли да ме насочиш към конкретния търговец, от който си закупил твоята мултимедия? Принципно грам не ме касае дали ще запазя визията, държа на функционалност. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.olx.bg/ad/audi-a4-android-9-1-multimediya-s-navigatsiya-za-audi-a4-b7-2gb-16gb-CID360-ID7AgSz.html#ef5c3dff8f;promoted

Златин се казва момчето. Фирмата е Златеви ТРЕЙД - Лясковец. 

Oбявата е просто каквато открих най-бързо, вероятно има и други с други визуализации и подробности. Свържи се с тях, мисля че могат да ти конфигурират исканото в различни параметри.   Ако с нещо друго мога да съм полезен, ще помагам. 

П.п.....сега като му видях обявата и се сетих...... предлагат като подарък камера за задно виждане, а OBD приставката е 20 лв. Понеже аз си бях закупил камера за Ауди А4 (поставя се на мястото на единия плафон на задния номер, а тяхната е универсална), помолих да ми я разменят с OBD-то и нямаше проблем!

 

Редактирано от Fireblood
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз само това съм си купил от тях........ бяха коректни със самата стока, с дребния ми каприз (прочети последните 2 реда на горния ми коментар), бяха коректни когато ми се прецака дисплея, бяха и бързи освен това.........върнаха ми мултимедията с транспорт за тяхна сметка...... докато се навия да я купя в началото им зададох поне 30 въпроса........  толкова са моите наблюдения! Нямам от какво да се оплача! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 11 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...