Jump to content

Продавам комплект НОВИ ножове KAI - суши сет


Recommended Posts

КЪДЕ СТЕ МАСОНИ - ГОТВАЧИИИИИ? :hilezh:

 

Продавам комплект НОВИ ножове Kai DM-0781JP67 внос от Англия.
Кутиите на ножовете не са отваряни. (въпреки, че ме сърбят ръчичките :) )
Продават се с оригиналната си кутия и калъф за ножовете.
 

Комплектът съдържа:
 

1x чанта за ножове KAI
 

1x 6710P WASABI BLACK помощен нож 10 cm
Обща дължина: 23,7 см
Дължина на острието: 10 cm
Височина на острието: 2,5 cm
Дебелина на острието: 1,7 мм
Тегло: 68 грама
Дължина на дръжката: 12,7 cm
Острие: двоен режещ ръб
Изпползва се за оформяне на зеленчуци от всякакъв вид и за рязане на декоративни орнаменти и т.н.

1x 6715D WASABI BLACK Deba 15 cm
Обща дължина: 27,1 см
Дължина на дръжката: 12,6 см
Дължина на острието: 15 cm
Острие: Единичен режещ ръб
Предната част на острието се използва главно за направата на филе от риба. Задната част на острието е по-здрава и се използва най-вече за разчленяване на малки пилешки или рибни кости.

1x 6716N WASABI BLACK Nakiri 16,5 cm
Зеленчуков чопър
Обща дължина: 29,1 см
Дължина на дръжката: 12,6 см
Дължина на острието: 16,5 см
Дебелина на острието: 2 мм
Тегло: 153 gr
Острие: Двоен режещ ръб
Използва се най-вече за рязане на зеленчуци.

1x 6716S WASABI BLACK Santoku 16.5 cm
Обща дължина: 29,1 см
Дължина на дръжката: 12,6 см
Дължина на острието: 16,5 см
Дебелина на острието: 2 мм
Тегло: 142 gr
Острие: Двоен режещ ръб
Използва се за рязане на риба, месо и зеленчуци.

1x 6721Y WASABI BLACK Yanagiba 21 cm
Обща дължина: 33,6 см
Дължина на дръжката: 12,6 см
Дължина на острието: 21 cm
Острие: Единичен режещ ръб
Ножът е особено подходящ за тънки разфасовки.

Материална дръжка: комбинация от бамбуков прах и полипропилен
Тип стомана: VG2
Полирано острие
Твърдост: 56 ± HRC
Страна на произход: Япония

 

Цена - 350 лв.

Ножовете се намират в гр. София

За контакти - лично съобщение

11.jpg

22.jpg

33.jpg

44.jpg

55.jpg

66.jpg

77.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...