Jump to content

Банове без reason и заключване на теми


Recommended Posts

Обръщам се специално към адмиn @drob4o от който търся обяснение за бана на ник Deeper.

Не е предоставена причина за бана, както и не знам за такава, че да се наложи едномесечен бан.

Държа на обяснение и най-вече от кога в АКБ се допускат такива "изхвърляния" с права? 

Не съм чувал до сега да се налагат банове без reason!!! 

Другото ми въпросче е, поради каква причина темата "някой колега от софия за варна" бе заключена? 

Редактирано от Go Hard Or Go Home
Адрес на коментара

1.Здрасти,  аз съм заключил темата "Някой колега от София за Варна", поради генерираният спам в тази тема, който Deeper като автор на темата подклажда и активно го стимулира, което прави тази тема с тези  мнения абсолютно ненужна за него и всички останали във форума. 

2. Може би ако разгледаш панела на въпросният потребител и цъкнеш на наказанието, излиза едно съобщение и препратка към темата "Дартс" за кое мнение е наказан, за по сигурно съм постнал и снимка на въпросното мнение. На панела на същият потребител сигурно си забелязъл, за по сигурно съм оградил, че малко по-рано тази сутрин му е скрито и друго мнение, в което споменава сексуалноста на някои юзери. Другите мнения между тези две ако забележиш са изцяло в насоката на спам и то в неговата тема, за която питаш. Тоест той системно спами и дава обидни квалификации в над 90% от мненията си. За мен това поведение няма да се толерира в този форум, за това ще трябва да почине и да осмисли малко писането си тук. Няма да вървиме след него и да почистваме темите.

3.Наказанието му е в такъв срок, поради наложени две подобни наказания ако си забелязъл в ляво на снимката и последното е от  предишен месец за подобно поведение. Следващото ще още по-дълго по скалата на наказания, ако продължи в този тон.

4.Никой не длъжен да обяснява защо се налага бан или наказание, а който се инересува може да си провери в панела на потребителите, приеми моите писания като учтивост и празнично настроение.

 

.. И на последно място, като гледам двамата с Deeper пишете от няколко едни същи IP адреси, много странно, че сте само двамата на тези IP-та, а още по странно, че този твой акаунт е създаден по времето на наказанието на Deeper от 11.2019, което ме води ди извода че сте един и същ човек с два акаунта, което напълно забранено по правилата на форума. Така,  че да не питаш защо и двата акаунта са с перманентен бан от момента.

 

11.thumb.jpg.fcfdb8310a08b83cae3fa08551675e62.jpg

 

12.thumb.jpg.65ee8e85972183cc5440dfd52592512c.jpg

Адрес на коментара
  • drob4o locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...