Andy3 Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 Ей сега го сложих, но ще пиша за въздуха след 2-3 дни каране, но не мисля че ще има разлика. Решетката отпада датчика си има място на филтъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata6 Posted February 15, 2020 Author Report Share Posted February 15, 2020 (edited) Колега като каза датчик се чудя ква му е ролята на този датчик и действа ли изобщо Edited February 17, 2020 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks67 Posted February 15, 2020 Report Share Posted February 15, 2020 И моите дойдоха тази седмица, но още не ми се отваря капака, ще почака малко първия... (поръчах си направо 2 бр.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolay80 Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 Преди 22 часа, nakata6 написа: Колега като каза датчик се чудя ква му е ролята на този датчик и действа ли изобщо Води се датчик за качеството на въздуха.За автоматичната рециркулация е.Ако е включена от ММI и например в града си във задръстване затваря притока на въздух отвън докато се нормализират нивата на вредни газове отвън.Не съм сигурен само дали мери CO2 или азотни окиси.По скоро CO2 мери,ама не съм се ровил за инфо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordany Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 Въпросния датчик за качество на въздуха ми отрови живота. Беше се извадил и паднал където се оттича дъжда и клеясала буксата. Климатика ми спря като ми даваше грешка: датчик високо налягане на компресора -недописимо налагане. В чудо се видях. Случайно го видях ...изчистих. сложих го на мястото му и всичко се оправи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милчев Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 (edited) Хм, аз нямам такова,, животно,, датчик там! Иначе втория филтър не създава грижи, дори и в дъжда (поне за сега) Edited February 20, 2020 by Милчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakata6 Posted February 20, 2020 Author Report Share Posted February 20, 2020 На 16.02.2020 г. at 17:40, nikolay80 написа: Води се датчик за качеството на въздуха.За автоматичната рециркулация е.Ако е включена от ММI и например в града си във задръстване затваря притока на въздух отвън докато се нормализират нивата на вредни газове отвън.Не съм сигурен само дали мери CO2 или азотни окиси.По скоро CO2 мери,ама не съм се ровил за инфо. Откъде се включва колега от MMI че аз не намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo totev Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 @nakata6 Това е опция. Може да я нямаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordany Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 А някой забелязвал ли е нещо странно поне според мен. Като включа на задна и ми се струва че се затваря клапата за въздух отвън. Може така да ми се струва де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolay80 Posted February 20, 2020 Report Share Posted February 20, 2020 Преди 2 часа, nakata6 написа: Откъде се включва колега от MMI че аз не намирам От настройките на A/C.Ето примерна снимка от нета.Мисля че не е от 3G ама е същото де 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian peas Posted February 21, 2020 Report Share Posted February 21, 2020 Преди 13 часа, Jordany написа: А някой забелязвал ли е нещо странно поне според мен. Като включа на задна и ми се струва че се затваря клапата за въздух отвън. Може така да ми се струва де. Здрасти колега, при мен е същото. Аз съм с двузонов климатроник . Затваря се клапата за входящия въздух от вън като включа на задна и си го обяснявам с това, че е предвидено да не влизат изгорели газове в купето. Все пак обръщаме посоката на движение, пък и задна скорост е за маневра някаква се предполага, а не за постоянно движение така. Но това си е мое предположение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy3 Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Все го забравям този филтър от както го сложих да го сменя. 🙉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ru6 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Още по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks67 Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Има 2 типа, с рамка и без. Тези без ползват фабричната, при другите тя се отделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts