Jump to content

Обръщение към модератор/и за разчистване на off-topic от моя тема


Recommended Posts

Ще помоля или темата да се затрие, или да се махнат постовете спам до последния ми, в който съм описал доста полезна информация с номер, IBAN и други подробности около процедурата по смяна на рег. табели без ходене до КАТ и сменяне на талони: 

Темата стана "покажете хейт срещу душегуба" и не приемам някакви непознати, вместо да си помагаме и споделяме полезни мнение да ми определят за какво трябвало да давам или да не давам парите си, които си изкарвам с честен труд! Някак не ми е ок.

 

Благодаря и се надявам или да се разчисти той спам до последното ми полезно мнение относно процедурата, или ако е нормален тоя спам и off-topic в този форум да бъда просветен и информиран, в случай, че това всъщност е нормално за да знам за напред да не пиша повече.

 

Адрес на коментара

Тя си е ваша реалност, не моята. Моята си я решавам аз. Тръгнали да ми броят парите, да ми казват от кое трябва да съм или да не съм доволен, сега пък и кое каква реалност е... абе вие..???

 

И обръщението е към МОДЕРАТОРИ, не към останали недоволни, че са давали кинти по валове , кобилички, ГНП и, че им харчело като ферари, па вървяло като Запорожец. 

Редактирано от Veli_907
Адрес на коментара

Скоро ще стане година откакто предложих да се създаде специален раздел за такива важни теми, така че да не са във "Извън темата", но все още нищо не е направено по въпроса:

 

 

Адрес на коментара
  • HITMAN locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...