valentinnn Posted February 22, 2020 Report Share Posted February 22, 2020 Здравейте група, Имам въпроси към компетентните в този форум относно добавяне на някой екстри на Audi Q5 2010г. Бих искал да добавя следните неща: вътрешно хелеоматично огледало за задно виждане с датчик за дъжд и светлина+ключ за фаровете с опция Auto(за да може да се активират функциите "follow me home" и автоматично включване на фарове и чистачки); темпомат и лост за чистачките с опция Auto(за да сработва с датчика за дъжд); камера за заден ход; Бихте ли ми казали какво точно ще ми е нужно за пълното сработване на нещата,трудно ли ще е да се справя сам,и ако да бихте ли ме насочили към хора,които се занимават с retrofit на Audi? И също така бих искал да подменя копчетата за ел.стъклата с такива,които са с хром в краищата(ако се сещате) и plug&play ли са или трябва нещо допълнително? Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowM Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 пиши на лсИзпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts