Jump to content

Сигурно ли е, че това е Audi форум?


Recommended Posts

  • Отговори 67
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Нелеп е за някои, за други си е ОК.

 

Проблема ви е друг на вас - насаждате кое трябва да се харесва и кое е нелепо, все едно да ви казвам , че еди коя си песен е смотана, като на еди кой си му харесва. Няма най-добър избор, има най-добрия за теб и за мен, ние сме различни хора с различни възгледи и всеки има право да е доволен от избора си. Същото правихте и в една друга тема за C5 4.2 V8 и как не вървял, бил муден и вървял за 340 коня...човека си обяснява, че за него си върви, ОК е, доволен е, харчи си му колкото той си е приел за нормално и за него мотора е прекрасен. Не, не било така. Едно е да ти е лично мнение, уважавам ви го въпреки всичко, друго е да правиш констатация в качеството си на....някой тука в Ауди експерт ли е, в Порше...?

 

Ние сме едни потребители, при това на вторичен пазар, а не експерти във VAG, всеки от нас има правото да направи своя избор и да прецени сам за себе си - в случая за мен 9-10/100 извънградско , близо 15 на студено (12-13 нормално) градско и ремъци по хилядарка на 20-годишен мотор са ми ОК и съм направил тази преценка за себе си. Много по-вървежни, леки и икономични има, че и по-нови и биха били логичен избор. Та чак с quattro. Но това съм си харесал аз, това съм решил, че ще карам и съм ОК с всичките му минуси и плюсове. Същото важи и за онова момче с V8 4.2.

 

Всеки от нас избира за себе си кое е удачно, кое е нелепо , докъде са му финансите, личните убеждения, нуждите и т.н. Не може някои да дава наклон на друг какво да харесва и какво да не хвали. И мен не ме кефи въпросното TFSI, ама не пиша в темите за него "недей го хвали". Ми доволен е, хвали го. Грешката ви е, че се опитате да насадите личните си убеждения на друг, който не споделя същите.

 

Едни слушат Азис, други AC/DC, трети Ариана Гранде. И всеки си е прав за себе си и си харесва неговото. Нека се уважаваме бе, мамка му!

Адрес на коментара

То грешката е да говориш за уважавание на хора, които не са наясно какво е това... а кое на какво му прилича да си го държи за себе си. Който ме разбрал, разбрал. Който си цели hate-а, нека продължава. Не сте интересни. Няма какво да пиша повече в тая тема, разбрах ви целта - после що говорели така за VAG-аджиите...ей сега разбрах защо. Вярно било...

Адрес на коментара
8 minutes ago, Veli_907 said:

после що говорели така за VAG-аджиите...ей сега разбрах защо. Вярно било...

ахахахахаха, ние да си мълчим - или хубаво, или нищо за този туч 2.5 душегубов, а ти генерализираш и може да си говориш, така ли? :)

Адрес на коментара

Аз имам един въпрос към автора на темата. Защо в едно и също купе цените на 1.8Т/1.9TDI (често голи като пушки/със скромен набор от екстри) са х2 от цената на прекрасния 2.5TDI, обикновено вървящ в комплект с доста богата оборудване, което е било предлагано за модела? Това дали трябва да говори нещо и да е някакъв ориентир или :nixweiss:

Адрес на коментара
2 hours ago, OvivO said:

ахахахахаха, ние да си мълчим - или хубаво, или нищо за този туч 2.5 душегубов, а ти генерализираш и може да си говориш, така ли? :)


Човека има проблеми, така като гледам много. Недей му гледа сега парите, че е болна тема :hilezh: Само той изкарва пари, другите сме на помощи.

Адрес на коментара
3 hours ago, fifipaldi said:

Супер нелеп е да, за 4 години съм сменил 1 лагер на главина ;).

И той ли ти излезе безплатно? Верно, че ти пари за части не даваш 🤣

 

2 hours ago, OvivO said:

ахахахахаха, ние да си мълчим - или хубаво, или нищо за този туч 2.5 душегубов, а ти генерализираш и може да си говориш, така ли? :)

Точно па ти с големиА душегуб не върви да наливаш .....

Адрес на коментара
Преди 3 часа, Gangbango написа:

Резко ми се закупува 2,5 V6 TDI, в перфектно състояние! 

Или си без мозък, или имаш чужди пари за харчене🤣🤣

Абее...а тоо Вели,не разбрах,изкарва ли достатъчно?🤣🤣

Адрес на коментара
  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...